in

Koppel dat woedend is ‘ligbeddenbezetters’ wordt geprezen voor voor hun daad van ‘kleinzielige’ wraak

Koppel dat woedend is 'ligbeddenbezetters' wordt geprezen voor voor hun daad van 'kleinzielige' wraak
Beeld: Facebook @Thom Aspland & Freepik.com

Een koppel dat woedend is geworden op ligbeddenbezetters, wordt op het internet geprezen voor daad van kleinzielige wraak. Hoewel vakanties bedoeld zijn als een tijd van puur plezier en geluk, kunnen ze vaak veel stress met zich meebrengen. Dit hebben we helaas niet in de hand, maar het is helaas is een mogelijkheid. Een woedend Australisch koppel weet hier alles van. Zij werden wakker namelijk wakker met de wetenschap dat de ligbedden bij het zwembad van hun resort in Bali al geclaimd waren.

Woedend op ‘ligbeddenbezetters’

Thom en Lisa hebben de onbeheerde strandlakens voor het eerst bij het Grand Barong Resort in Bali gezien. Je handdoek op een ligstoel achterlaten, zelfs als je hem onbeheerd achterlaat, werd lange tijd gezien als een manier om deze te reserveren, maar dat is de laatste jaren enigszins veranderd. Hotels en ressorten hebben dit gedrag namelijk aan banden gelegd, door het te verbieden. Echter, dat heeft sommige gasten niet weerhouden om dit na te laten. In het geval van Thom en Lisa was het dat ze van 06:30 ’s morgens tot 14:00 uur in de middag hebben gewacht. Ondanks dit het geval was, waren de gasten nog steeds niet komen opdagen. Uiteindelijk hebben de handdoeken gewoon opzij gezet.

Afbeelding: Freepik.com

Geprezen voor hun daad van ‘kleinzielige wraak’

Uiteindelijk kwamen de gasten die han handdoeken hadden gezet pas om 15:30 uur aandansen. Volgens Thom was hun reactie heel erg grappig. Op Facebook schreef hij: “We werden vanochtend wakker en merkten op dat er al handdoeken waren neergelegd op de ligbedden in de schaduw voor de middag.” Toen de gasten aankwamen waren stomverbaasd dat hun plekken ingenomen waren. En om het nog erger te maken hebben ze andere mensen gevraagd om hun plek te nemen toen ze klaar waren. De gasten hadden dit niet zien aankomen en zullen in de toekomst hopelijk nalaten.

Bron: ladbible.com

Legendarische 80-jarige voltooit afmattend Iron-man evenement van 126 km na 16 uur

Legendarische 80-jarige voltooit afmattend Iron-man evenement van 126 km na 16 uur

Bizar: Dronken mannen vallen door liftdeur!