in

Mamma Mia! Verrast fans met dinnershow in Rotterdam

Beeld: YouTube @ Mamma Mia The Party

De populaire dinnershow Mama Mia komt naar Rotterdam. ‘Mamma Mia! The Party’, zal de Schiecentrale compleet omtoveren met Griekse glitter en glamour.

Mamma Mia fans

Als je een echte ABBA-fan bent, is de kans groot dat je niet alleen de films hebt gezien, maar ook luidkeels meezingt met de nummers van de Zweedse popgroep. En ja, nu kun je heerlijk meezingen, dansen en genieten van een sterrenmenu terwijl jij je waant in de Mediterraanse sferen. Het idee van ‘Mamma Mia! The Party’ komt van ABBA-lid Björn Ulvaeus die inmiddels al de 70 gepasseerd is, maar ons nog wel kan laten swingen.

Na London nu ook Rotterdam

Eerder werden de shows al gegeven in London en Stockholm, dit was zo een groot succes dat de spectaculaire dinnershow nu ook naar Nederland komt. En als het gaat om voeding krijg je namelijk een viergangendiner voorgeschoteld en je kunt ook gezellig luisteren naar het Mamma Mia verhaal tijdens het dineren. De show duurt ongeveer 3 uur en 45 minuten en ja kan daarna ook genieten van een dansfeest als je geïnteresseerd bent. Wanneer we kunnen meezingen met “Gimme, gimme, gimme a man after midnight” in de Rotterdamse Schiecentrale is nog niet bekend gemaakt.

Bron: Beautify.nl

Beeld: YouTube

Man speelt met een van de gevaarlijkste vissen ter wereld

Man speelt met één van de gevaarlijkste vissen ter wereld

Vrouw klaagt man aan omdat hij haar steeds groet