in

LOLLOL WTFWTF

Moeder kookt per ongeluk een deel van haar spaargeld in elektrisch apparaat

Moeder kookt per ongeluk een deel van haar spaargeld in elektrisch apparaat
Afbeelding: Screenshots ladbible.com

Een moeder was verbijsterd toen ze ontdekte dat ze per ongeluk een deel van haar spaargeld die ze had gespaard langzaam had gekookt. Toen de moeder de ontdekking deed, kon ze precies weer voor de geest halen hoe het kwam dat het geld daar is beland. Dit gebeurde wel op een opmerkelijke manier.

Moeder kookt per ongeluk deel van spaargeld

In totaal had de moeder € 407.64 gespaard. Het geld was namelijk bestemd voor het helpen betalen van de uitvaart van haar schoonmoeder. Op een dag was Stacey in de keuken, toen ze iemand hoorde aan de deur kloppen. Omdat ze niet wist wie haar een bezoek bracht, wilde ze het geld die toen op tafel in de keuken was, weg doen. Uiteindelijk verstopte ze het geld in haar crock pot. Toen ze haar deur open deed, bleek dat het de begrafenis ondernemer was. Hij had een kort gesprek met de moeder en ging daarna weg. Toen de moeder klaar was met het gesprek, heeft ze het geld dat in een enveloppe was, weer uit de crock pot gehaald. Na weken zou ze de ontdekking door hebben.

YouTube @ Kookwereld

Een biljet glipte weg

Wat de moeder niet wist, is dat er een biljet van £20 (€ 23.29) uit de enveloppe was geraakt. Die is dus in de crock pot geraakt en het zou een paar dagen duren voordat de moeder door zou hebben dat het daar was. Gelukkig kon de moeder en haar man wel erom lachen. De moeder zei wel dat haar overleden schoonmoeder wel om dit geval ook zou kunnen lachen. Dit was dus een mooi moment om hun dierbare te herdenken met een lach.

Bron: ladbible.com

Britse toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt

Toerist die grenzen illegaal oversteekt om vriendin te zien wordt gedumpt

Man werd bij de geboorte achtergelaten door ouders omdat ze zijn gezicht niet mooi vonden