in

Serveerster laat mensen geschokt achter nadat ze vertelde dat ze meer dan $600 aan fooien verdiende op één dag

dag
Beeld: TikTok @haven.tunin

Nadat we onze rekening hebben betaald, geven we allemaal fooi. En afhankelijk van hoe gul we zijn, kan het bedienend personeel soms naar huis gaan met een behoorlijk bedrag. Een serveerster heeft TikTok-gebruikers geschokt achtergelaten nadat ze onthulde dat ze meer dan 600 dollar verdiende in slechts één dag.

Meer dan 600$ aan fooien op één dag

Haven Tunin werkte 12 uur in een pizzeria en documenteerde haar ‘server checkout’ aan het einde van de dag. Toen ze uitklokte, onthulde ze dat ze meer dan $2.000 aan omzet had gemaakt, maar ze was zelf behoorlijk geschrokken toen ze ontdekte dat ze meer dan $600 aan fooien had ontvangen. Toen Haven de cijfers op het scherm liet zien, zei ze: “Oh mijn god, ik denk niet dat ik ooit zoveel heb geclaimd.”

Tunin nam haar cheques mee naar de bar en kwam terug met een enorme wig dollarbiljetten en een biertje en noemde het ‘krankzinnig’. Ze zei: “Vandaag was waanzinnig en de mensen waren zo gul en aardig. Het was geweldig.” De serveerster telde vervolgens haar stapel geld, met een terechte grote glimlach op haar gezicht om haar kleine fortuin. Ze onthulde dat ze een fatsoenlijke 674 dollar had verdiend tijdens haar lange shift in een pizzeria en kon het zelf niet geloven. “Dat is waanzinnig voor een dienst van 12 uur, vooral op zondag. En mijn omzet was $2.200 dus zoals ik al zei, mensen waren erg gul vandaag.”

@haven.tunin Server checkout after a 9 hour shift(: #serverlife #server #servertiktok ♬ original sound – Haven Tunin

Een zak vol met geld

Aan het einde van haar werk met een zak vol geld, schonk Tunin haar biertje uit aan haar volgers – ook geschokt door haar verdiensten. Iemand schreef in de comments: “Pop off queen dat is een good ass dag.” Anderen zeiden: “Wow. Je moet wel een fenomenale serveerster zijn, die fooi/omzetverhouding is waanzinnig. Kudos.” Een ander zei: “F**king no way bro ik verdien 100$ op een goede dag rn ik ben aan het snikken.” Velen zijn ook wanhopig om haar geheimen te weten te komen, zoals ze opmerkten: “Ik denk dat ik iets verkeerd doe, want ik verdien 300 dollar met een shift van 12 uur.”

Maar Tunin stelde haar gerust: “Ik verdien niet altijd zoveel, ik verdien normaal tussen de 150 op een rustige dag en 600 op een goede dag op zondag. Het hangt echt van de dag af.” De serveerster deelt verschillende video’s van haar check-outs op TikTok, waar ze $324 heeft verdiend en bijvoorbeeld $237 op een ‘echt langzame dag’. Op een dag waarop ze $393 verdiende in een negen-uursdienst, zei ze dat het ‘niet zo slecht’ was omdat ze ‘maar één tafel bezette’ die avond. Maar terwijl ze meer dan $600 verdiende in één dienst, grapten gebruikers: “Waar werk je? ???? Y’all hiring????”

Bron: Unilad

perfecte verschijning

‘Levende Ken pop’ is op zoek naar de perfecte verschijning!

valkkuil

Vrouw vindt valluik in 200 jaar oud huis van haar ouders