in

WTFWTF

Deze zuinige moeder laat haar gezin geen wc-papier gebruiken

Beeld: YouTube @The Fairly Local Family

De moeder, bekend van het YouTube kanaal ‘The Fairly Local Family’ vond dat zij letterlijk geld doorspoelen en stopte zo een 4 jaar geleden met het gebruik van wc-papier en begon naar alternatieven te zoeken.

Geen wc-papier

Amber Allen geeft toe dat zij en haar gezin honderden dollars besparen nu zij geen toiletpapier meer gebruiken. Het ‘zero waste’ gezin leeft op een strak budget door schulden die zij aflossen. In een video legt Amber uit dat zij honderden dollars heeft kunnen besparen, sinds zij jaren geleden stopten met het gebruik van wc-papier.

“We begonnen geen toiletpapier te gebruiken om verschillende redenen. We probeerden een schuldenlast van $ 70.000 (£ 56.017) te overbruggen. Dus we sneden alles uit ons budget wat we konden. “Op een dag bedacht ik me, waarom gebruiken we wc-papier? We gooien ons geld letterlijk door het toilet. “Ik kon gewoon niet begrijpen waarom we dat deden.”

Stoffen doekjes

De superzuinige moeder ging op zoek naar alternatieven en stuitte op stoffen doekjes die gebruikt konden worden in plaats van het papier. De doekjes maakt Amber zelf van oude kleren en dekens om zo nog meer geld te besparen. Als advies aan andere die hun behoeftes voortaan papierloos willen doen zegt Amber de doekjes apart te wassen en niet met de reguliere was in de machine te doen. Ook waarschuwt zij voor het feit dat het gebruik van doekjes extra werk geeft. Het gezin wordt er soms zelfs een beetje moe van, maar omdat het zijn vruchten afwerpt gaan zij er voorlopig nog mee door. Voor de gasten van het gezin is er in ieder geval altijd een rol toiletpapier beschikbaar. Moeder Allen geeft aan dat zij toiletpapier op voorraad heeft uitsluitend voor gasten en vroeger zelfs een regel hanteerde waar de gasten hun eigen rol moesten meenemen.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @The Fairly Local Family

Anja laat een enorme scheet op kantoor

Brad Pitt draagt een ​​rok naar Bullet Train première