in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw in shock: “mijn man verliet me voor mijn dochter toen ze 18 werd “

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit
Beeld: Unsplash

Een vrouw bleef in shock en afschuw achter toen haar man hun 7-jarig huwelijk verliet om bij haar dochter te zijn.

De ontmoeting

Toen Tiffany Mark voor het eerst ontmoette, voelde het alsof haar dromen waren uitgekomen. Met een 3-jarige dochter ervaarde ze alle moeilijkheden van het daten als alleenstaande moeder. Toen Mike gezinsgericht bleek, voelde ze zich zo gelukkig. Hij wilde haar dochter helpen opvoeden en samen een gezin stichten. “Mijn leven voelde perfect. In 2010 kreeg ik een zoon met mijn man. Mijn leven was toen compleet. Ik had twee kinderen. Een geweldige man. Een huis. Een auto. Leuke baan. Het leven was geweldig,” deelde Tiffany op Reddit. Maar zeven jaar later veranderde mijn perfecte gezin situatie in een nachtmerrie.

Beeld: Pexels

Een relatie met mijn dochter

Kort na de 18-jarige verjaardag van de dochter vertelde Mark haar dat hij klaar was met hun huwelijk. “Hij vertelde me dat hij nu een relatie had met mijn dochter en me voor haar ging verlaten”, deelde de ontredderde moeder van twee. “Ik kon dit niet geloven. En ik kon het helemaal niet verwerken. Ik voelde me verpletterd, boos, walgend en boos, elk gevoel dat ik kon voelen.” De gedachte aan hoe de relatie tussen de stiefvader en de dochter zich had ontwikkeld, deed haar alles in twijfel trekken. “Mijn nu ex-man gaf me nooit enge vibraties, maar als hij met mijn dochter omging toen ze 18 was, weet ik zeker dat er iets aan de hand was toen ze nog minderjarig was.”

Verrassend genoeg zag haar dochter niet in hoe verkeerd het was en kon zij de schok en afschuw van haar moeder niet begrijpen. Haar verzoek aan haar dochter om een einde te maken aan de walgelijke relatie was aan dovemansoren gericht. “Ze ziet niet in dat het verkeerd of walgelijk is”. Ze geeft niet om mij. Hij ziet duidelijk ook geen probleem. Het werd nog erger toen haar dochter een jaar later zwanger werd. Op dat moment besloot de geminachte moeder hen beiden uit haar leven te bannen. Ondanks ze geen contact had, hoorde Tiffany via een familielid dat haar ze haar tweede kindje verwachtte. De 44-jarige ex-man heeft nu twee kinderen met zijn 22 jaar jongere stiefdochter. “Haar kinderen zijn mijn kleinkinderen, die toevallig ook halfbroers en halfzussen zijn van mijn zoon. Hoe ziek is dat? Het is walgelijk.

Bron: Thoughtnova

Man doet 321 dagen alsof hij dood is en krijgt rol in CSI

Britse vrouw brengt 24u door in hondenhok om anderen voor te lichten over dierenproeven

Britse vrouw brengt 24u door in hondenhok om anderen voor te lichten over dierenproeven