in

Man duwt een 7- inch fles in zijn achterste: “probeerde zijn zitvlak te krabben”

fles bier

Een van de ergste gevoelens in de wereld is wanneer je vreselijke jeuk hebt, ergens waar je niet bij kunt. Het is nachtmerrie materiaal zeg ik je. Een man uit China werd een beetje te wanhopig toen hij probeerde de jeuk in zijn zitvlak te verlichten met een fles. Hij probeerde volgens eigen zeggen de irritatie te krabben. En het ging… behoorlijk ver naar binnen.

7- inch fles in achterste

Terwijl hij probeerde een ondraaglijke jeuk in zijn kont te kalmeren, maakte iets zich meester van deze 60-jarige man die anoniem wenst te blijven. Hij verloor namelijk zijn verstand, met als resultaat dat hij een bierflesje in zijn anus duwde. Toen de man in het Dongguan ziekenhuis aankwam, klaagde hij over buikpijn en beweerde geen idee te hebben wat de oorzaak was. Het duurde niet lang voordat de artsen de schokkende waarheid achter zijn pijnen ontdekten.

Volgens Ladbible zei dokter Lin Jun dat ze de boosdoener ongeveer 2 centimeter in de anus van de man vonden. Het was ook geen klein ding, een 7- inch lange fles kwam op een of andere manier in de anale holte van de man terecht. “De patiënt vertelde me: ‘Mijn buik doet pijn. Er zit iets in. Ik kan niet poepen of scheten laten.’ “De hele glazen fles zat in zijn rectum. Ik kon de fles onder zijn buik voelen.” vertelde Lin Jun aan de lokale media.

Er moet een betere oplossing zijn

De uitleg van de patiënt overtuigde de arts niet. “Hij zei dat zijn anus jeukte. Hij zei: “Ik voelde me erg ongemakkelijk, dus kocht ik een fles Florida Water en begon aan de jeuk te krabben. Toen ging de fles per ongeluk in mijn rectum,” voegde de arts eraan toe. Hij wijst er ook op dat er aanzienlijk effectievere manieren zijn om de irritatie in dit gebied aan te pakken.

“Het is beter om medische hulp te zoeken en je door een arts te laten helpen dan te proberen soortgelijke aandoeningen op te lossen door gereedschap en dergelijke te kopen”, concludeerde Lin Jun. Na een snelle procedure verwijderden de artsen zonder problemen de fles uit de man, en kwam hij ongedeerd weg met dit kleine “avontuur”. En nog beter: de jeuk is weg!

Bron: Laughclub

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: 'Scheldt collega's vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!'

B&Q medewerker verbannen uit alle winkels: ‘Scheldt collega’s vies en vuil uit tijdens zijn laatste werkdag!’

Dansen voor stiefvader

Influencer onder vuur na ‘verontrustende’ video waarin zij in bikini voor haar stiefvader danst