in

Taxi chauffeur krijgt de rit van zijn leven: ‘Hebben je ouders je niet geleerd om niet met vreemden mee te gaan?’

taxi chauffeur
taxi chauffeur

Een taxi chauffeur uit Australië kreeg rit van zijn leven nadat een van zijn passagiers hem de kans bood om in een helikopter mee te vliegen.

Taxi chauffeur krijgt rit van zijn leven

Darren Levy is een taxichauffeur die op TikTok die video’s plaatst van zijn meest vermakelijke ritten door Melbourne. Een van zijn klanten draaide echter de rollen om en bood hem de kans om voor een keer de passagier in een helikopter te zijn, tijdens zijn eerste vlucht. Darren verwelkomde een passagier genaamd Ed in zijn auto voor een taxirit naar Essendon Fields Airport en genoot van een aangename rit van 30 minuten.

In de buurt van het vliegveld vroeg Ed zijn chauffeur of hij wel eens in een helikopter had gezeten. Toen Darren antwoordde dat hij nooit in een helikopter had gezeten merkte Ed op dat er hier misschien verandering in zou kunnen komen. Toen Ed dit zei dacht Darren aanvankelijk dat hij een tijdje in de heli mocht zitten. Hij zei: “Toen Ed dit zei, ging ik ervan uit dat hij me zou uitnodigen in de hangar, me in een helikopter zou laten zitten en me misschien wat coole dingen zou laten zien.” In plaats daarvan kreeg hij de kans om als passagier op een helikoptervlucht de lucht in te gaan, terwijl hij grapte tegen zijn piloot dat hij de regels overtrad ‘je ouders leren je hoe je vreemden moet vermijden’.

Coole ritten

Darren pikt graag mensen op de luchthaven op, want er is altijd een goede kans dat een klant op zoek is naar een rit naar het vliegveld zal ‘naar een coole plek’ gaan. In de comments van de video schreven mensen dat dit een van de coolste ritten geweest moest zijn. Ed werd vooral geprezen om zijn bijzondere gastvrijheid en sommige vonden zelfs dat iedereen een vriend als Ed moet hebben. Anderen grapte dat Darren, Ed een 5 sterren beoordeling verschuldigd was door de gulle fooi van de man.

Bron: http://Ladbible.com

Instagram: @darrenlevyofficial

MrBeast

Man betaalt zijn hypotheek af door neppe MrBeast merchandise te verkopen

Man die zichzelf niet super knap vind wil alleen met mooie vrouwen op een date!

Man die zichzelf niet super knap vindt wil alleen met mooie vrouwen op een date!