in

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner
Bron: Facebook @Paul lera

Een handelsreiziger die zijn eigen ontvoering in scène zette zodat hij de dag kon doorbrengen met een sekswerker in plaats van zijn partner.

Eigen ontvoering in scene zetten

Paul Iera, 36, uit Wollongong in New South Wales, werd dinsdag in het lokale gerechtshof van Wollongong veroordeeld tot een taakstraf van drie jaar nadat hij eerder schuldig had gepleit aan het verzinnen van het fantasieverhaal als dekmantel voor zijn bedrog. De tegelzetter werd ook veroordeeld tot het betalen van meer dan $16.000 aan schadevergoeding aan de politie van NSW, die 200 uur besteedde aan het onderzoeken van het bedrog, volgens de Illawara Mercury. Iera verliet zijn huis vlak voor oudejaarsavond op 31 december om 23.45 uur en vertelde zijn partner dat hij zijn ‘financiële man’ ging ontmoeten in Dapto, ten zuiden van Wollongong. Zijn partner ontving toen echter een sms’je waarin stond dat Iera was ontvoerd.

In de sms stond: ‘[naam partner van Iera] het is ‘[naam]’ bedankt dat je Paul naar me toe hebt gestuurd, nu is terugbetalen een b**** bye bye. ‘Maar ik ga fare (sic) OK. We houden hem bij ons tot de ochtend. En we beloven dat niemand hem aanraakt. Iera liet zijn partner geloven dat hij gegijzeld werd voor een crossmotor van $7000.

Angst

Uit angst voor zijn welzijn nam ze contact op met de politie. Rechercheurs stelden meteen een onderzoek in en bekeken de camerabeelden en spraken met getuigen. De volgende ochtend hield de politie het busje van Iera aan voor een ‘voertuig met hoog risico’. Ze dachten dat hij gegijzeld werd, maar volgens The Illawara Star zat alleen hij erin.

Iera vertelde de politie toen zijn bizarre leugen dat hij gevangen was genomen door ‘onbekende mannen uit het Midden-Oosten’. Zijn verhaal viel echter 12 dagen later in duigen nadat de politie camerabeelden had opgespoord. Daarop was er te zien dat hij die nacht bij een sekswerker was geweest.

Bron: Dailymail

cringe video

Vrouw die ongepast poseert in Disneyland wordt bekritiseerd voor ‘cringe’ video

Vrouw verdient 55.000 euro per maand door zichzelf te kleden in prikkelende kostuums

Vrouw verdient 55.000 euro per maand door zichzelf te kleden in prikkelende kostuums