in

WTFWTF LOLLOL

‘Spookvrouw’ gespot op camera terwijl ze in ruïne staat op kerkhof

Beeld: Pixabay

Mandy Steel, uit Sunderland in Tyne and Wear, maakte op zaterdag 13 augustus een reis naar Tynemouth Priory in North Tyneside met haar volwassen kinderen. En ze denkt dat ze misschien een foto van een spookvrouw heeft gemaakt terwijl ze op pad was op een historisch kust kerkhof.

Spookvrouw op kerkhof

Ze haalde haar camera tevoorschijn om een ​​paar foto’s van de oude ruïnes te maken, maar toen ze de beelden later terugkeek, zag Mandy een spookachtig figuur van een vrouw gekleed in ouderwetse kleding die achter een gezin stond. Zoals vaak het geval is wanneer mensen vermeende verschijningen op camera vastleggen, zei Mandy dat ze de vrouw niet zag toen ze de foto nam. En zelfs nadat ze de rest van de foto’s had gescand, zag ze niemand die een vergelijkbare outfit droeg.

Mandy zei: “Het is heel vreemd omdat mijn dochter ook op hetzelfde moment foto’s aan het maken was van dezelfde plek, maar haar telefoon nam niets op. “Ik heb mijn volledige lot van foto’s gecontroleerd om te zien of iemand zo gekleed was, maar niemand droeg een hoed. “Bovendien droeg iedereen zomerkleren. Ik weet alleen niet wie of wat dit was.” Op de foto lijkt er een vrouw bij de klif te staan ​​die een lange jas en hoed draagt. Mandy zei verder dat de foto rond 13.00 uur was genomen, kijkend naar het strand van South Shields, waar het zicht goed was.

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat iemand beweert een geest op de plek te hebben gezien. In februari vorig jaar nam paranormale onderzoeker Kayleigh Woods enkele foto’s in hetzelfde gebied en na terugkijkend zag ze een ongewoon figuur. Nadat ze de foto had genomen, stuurde Kayleigh het naar haar tante, maar al snel merkte ze een schimmige figuur op die bij de ruïnes rondhing.

Bron: Ladbible

Beeld: Facebook @Mandy Steel

Toerist heeft dringend medische hulp nodig na prank foto met tuinslang

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een "super eng" beest!

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een “super eng” beest!