in

Deze 28-jarige vrouw is verslaafd aan draagmoederschap”

draagmoederschap
Beeld?: YouTube

Kenedi Smith, 28 jaar oud, heeft al drie keer als draagmoeder gefungeerd. Ze zegt: “Ik zou zeggen dat ik verslaafd ben aan draagmoederschap.”

Draagmoederschap

Haar inspiratie hiervoor ontstond toen ze opgroeide en haar eigen moeder, Ellen, drie keer als draagmoeder zag. Nadat Kenedi haar zoon kreeg, begon ze op 21-jarige leeftijd te onderzoeken hoe ze zelf draagmoeder kon worden. Ellen maakte zich aanvankelijk zorgen, maar ze raakte ermee vertrouwd en steunde haar dochter tijdens deze reizen. Het duo begon een podcast om hun verhalen te delen en onderwerpen met betrekking tot draagmoederschap te bespreken en luisteraars te informeren. Kenedi zei dat ze ervan houdt om zwanger te zijn en de bevalling mee te maken. Ze zei: “Ik hou ervan om bij hen in de verloskamer te zijn. Dat is mijn favoriete deel. En in staat zijn om hen hun baby te zien en hun baby te ontmoeten.”

Maar Kenedi is ook veroordeeld vanwege haar rol als draagmoeder. Ze heeft opmerkingen ontvangen waarin wordt gezegd dat ze haar eigen kind ‘verpest’ of dat ze ‘God speelt’. Mensen hebben ook haar motivaties in twijfel getrokken – zeggend dat ze het alleen voor het geld doet. Kenedi zei: “Mensen hebben me beschuldigd van het verkopen van mijn lichaam.” Maar Kenedi benadrukt dat ze haar zoon heeft kunnen laten zien dat er verschillende manieren zijn waarop mensen een gezin kunnen stichten. Ze zei: “Mijn belangrijkste motivatie om meerdere keren draagmoederschap te doen, is dat ik het kan. Het is mijn lichaam, mijn keuze.” Kenedi is bezig met haar vierde draagmoederreis en kijkt ernaar uit om opnieuw als draagmoeder op te treden en impact te blijven maken in de wereld van draagmoederschap.

Bron & Beeld: YouTube

vlek

Ouders nemen moeilijke beslissing na geboorte baby met aangeboren vlek

Turkije

Romantisch huwelijksaanzoek op klif in Turkije eindigt in tragedie