in

Deze vrouw haar vriendin is een 3ft 6in stripper

Beeld: YouTube @Truly

Een vrouw wiens vriendin slechts 1,80 meter lang is, heeft gereageerd op reacties van vreemden die het paar voor moeder en dochter aanzien.

Stripper

Ana die 23 jaar is, ontmoette haar partner Texie, 29, ongeveer drie jaar geleden toen ze werd aangenomen als haar visagiste. Texie is een volwassen entertainer die bekend staat onder de naam Tiny Texie. En ze is gekroond tot ’s werelds kleinste proportionele stripper. Het stel werd uiteindelijk verliefd op elkaar, en hoewel ze nu meer verliefd zijn dan ooit, zijn de dingen niet altijd gemakkelijk geweest.

Texie werd geboren met een uiterst zeldzame skeletaandoening, het Kenny-Caffey-syndroom, die haar gestalte heeft aangetast. Met een lengte van slechts 1,80 meter wordt ze vaak aangezien voor Ana’s dochter van 1,80 meter. En dit alles heeft geleid tot een vervelende reactie, zowel online als in de echte wereld.

https://www.youtube.com/watch?v=TAwDCD8jl24

We zijn geen moeder en dochter

Vastbesloten om de haters niet te laten winnen, hoopt het paar dat het tonen van hun liefde anderen zal aanmoedigen om minder veroordelend te zijn. Ana zei: “Ik heb eerder mensen gehad die me een viezerik noemden, omdat ik bij Texie was. Waar ik extreem aanstoot aan neem. Ik heb geen controle over hoe mijn hart voelt en er is niets mis mee dat ik van haar houd. Texie concludeerde: “Toen we samen uitgingen in het openbaar, kregen we eigenaardige blikken. Ik word aangezien voor een kind. “We zijn geen moeder en dochter, we zijn geliefden en partners. Iedereen verdient liefde en we doen niemand pijn.”

Bron & Beeld: YouTube

'Ik kan niet stoppen met in slaap vallen'

Vrouw lijdt aan zeldzame aandoening: ‘Ik kan niet stoppen om in slaap te vallen’

Bezorger crashed haar auto tegen huis