in

Man wordt eerste persoon die enorme mixed grill uitdaging voltooit in slechts 37 minuten

Mixed grill challenge

Een kerel is de eerste persoon die een enorme mixed grill uitdaging volbracht. En de prestatie volbracht hij in iets meer dan een half uur.

Mixed grill uitdaging

YouTuber BeardMeatsFood ging onlangs naar The Mountain Air in Tredegar, Zuid-Wales, om The Mount Mixed Grill Challenge aan te gaan, die nog nooit eerder was voltooid… En je zult zien waarom. De competitieve eter, wiens echte naam Adam Moran is, is bekend door zich tegoed te doen aan buitengewoon grote porties voedsel. Nadat hij eerder al een ontbijt uitdaging van 20 euro versloeg die alle andere had verslagen.

Maar zelfs hij leek door deze uitdaging afgeschrikt en merkte op dat de pub bekend stond om zijn “machtige porties”. Toen het personeel het begon te brengen, hijgde hij: “Woah, kijk eens aan.” Het eten bleef maar komen: 160z steak, 16oz gammons, twee porties kip, vier varkenssteaks, twee lamskoteletten, vier jumbo-worstjes, vier eieren, tuinerwten, uienringen en frieten. De reusachtige maaltijd kost 60 euro, maar wie alles opeet, krijgt het gratis.

Personeel kan de uitdaging niet aan

Toen het personeel toegaf dat ze dat niet zouden kunnen, omdat ze zeiden dat ze moeite hadden met de normale mixed grill van de pub, riep een vrouw aan een nabijgelegen tafel met een grijns: “Dat eet je toch niet allemaal op!” Morans eerdere successen leken hem geen vertrouwen te geven in zoveel gegrild vlees en koolhydraten. Hij zei dat er één gerecht was dat er bijzonder eng uitzag. “Ik weet het niet, het ziet eruit als veel vlees,” zei hij. “Kijk naar de grootte van de worsten!”

De tactiek van de Yorkshire-man was te vragen om een portie jus om alles weg te spoelen, want de jongens uit het Noorden houden van jus. Maar toch begon hij te worstelen en na bijna 17 minuten zei hij dat het zout hem een beetje begon te ‘pakken’. “De 16oz gammon steak helpt niet!” zei Moran. En voegde eraan toe dat hij er trots op was dat hij in dit stadium tenminste “een deuk had geslagen”. Na 24 minuten wist hij dat er ‘geen weg meer terug’ was, en ging hij de zijkanten aanpakken nadat hij ‘het meeste vlees’ had opgegeten. “Zelfs de frietjes zijn op dit moment een opluchting”, zei hij.

Uiteindelijk at hij de enorme schotel in 37 minuten en 19 seconden op. Zijn overwinning werd beantwoord met een applaus van de rest van de pub, inclusief de ‘oude dame’ die aan hem twijfelde. En verbazingwekkend genoeg had Moran aan het eind zelfs nog ruimte om een stukje pudding naar binnen te werken.

Bron: Ladbible

Gender reveal

Gender reveal mislukt: “Zwangere vrouw vergeet dat haar partner kleurenblind is

emotionele slang

Vliegtuigpassagier verboden om emotionele hulp slang mee te nemen in vliegtuig