in

Man wil zijn vriendin dumpen omdat hij echt walgt van haar nieuwe dieet

dieet
Beeld: Pexels

Een man overweegt om zijn partner te verlaten, omdat haar nieuwe eetgewoonte extreem genoeg is om hem te laten ‘walgen’. Hij ging naar Reddit’s ‘Am I the A’ forum om te zien of anderen het met hem eens waren.

Nieuwe dieet

Zijn vriendin heeft besloten om het ‘carnivoren dieet’ te gaan volgen, dat bestaat uit het eten van voornamelijk rauw vlees en andere dierlijke producten zoals vis en eieren – waarbij alles wat plantaardig is, wordt geschrapt. Ze probeerde zelfs rauwe stukken vlees in zijn maaltijden te ‘smokkelen’ om hem te ‘bekeren’. In de Reddit post legde hij uit dat de levensstijl bestaat uit ‘het eten van enorme hoeveelheden rauw vlees en het elimineren van alles wat geen vlees is’. Het stel is allebei 25 en gaat al drie jaar met elkaar uit – de man schreef dat ze tijdens hun relatie samen ‘heel gezond’ zijn geweest, samen hebben getraind en nieuwe diëten hebben uitgeprobeerd. Tijdens het scrollen op Instagram viel het de Redditor op dat er veel diëten zijn die een carnviore levensstijl promoten.

Hij schreef: ‘Ik weet dat ik zelf geen diëtist ben en ik ben ongetwijfeld een groentje op het gebied van voeding, maar ik walg echt van dit dieet. Ondanks alles heb ik er niet veel over nagedacht nadat ik op die berichten was gestuit. Hoe dan ook, de afgelopen dagen gedroeg mijn vriendin zich heel vreemd. Ik weet dat ze haar hele leven al worstelt met haar lichaamsbeeld en erg onzeker is over haar gewicht. Ze is zo mooi en heeft een prachtig lichaam dat ik elke avond graag omhels. De afgelopen dagen is haar lichaamsbeeld verslechterd. Ze heeft meermalen gewezen op negatieve dingen over haar lichaam, aarzelde om avondeten te eten, heeft veel diëten opgezocht enzovoort.

Geconfronteerd

‘Bezorgd, ik heb haar altijd gecontroleerd en aangemoedigd om te eten, maar vaak was ze koud en afstandelijk.’ Onlangs ontdekte hij dat ze een ticket had gekocht voor een vlucht naar het buitenland, dus confronteerde hij haar daarmee. De man vervolgde ‘In haar antwoord verklaarde ze dat ze tijdens het scrollen op haar Instagram-account veel van die posts heeft bekeken waarin het carnivoren dieet wordt gepromoot en dat ze een vlucht heeft geboekt om naar een meet-and-greet te gaan met een diëtist die dit dieet promoot. Gefrustreerd en geschokt over de hele situatie hebben we er ruzie over gemaakt. Het ergste is dat ze heeft toegegeven dat ze het dieet volgt en dat ze zelfs stukjes rauw vlees in mijn maaltijden heeft gestopt om me te “bekeren” tot deze levensstijl.

Ik was erg boos en eindigde de ruzie op slechte voet. Het laatste wat ze me vertelde is dat ze 100% zeker is van haar verandering van dieet en heeft besloten om uit zichzelf te vertrekken. Ik heb haar verschillende keren een sms gestuurd, maar ik ben nog steeds erg boos op haar. AITA om haar na zoveel jaar te willen verlaten?’Commenters stonden grotendeels aan de kant van de man en noemden de situatie ‘krankzinnig’ en ‘veel minder dan oké’. Eén persoon schreef ‘Haar gedrag is zeker bizar. Je bent NTA omdat je eruit wilt stappen. Ik zou me zorgen maken over het boeken van een reis zonder met jou te praten. Dat is niet iets wat je doet als je een partner hebt. ‘En stiekem rauw vlees in je eten stoppen is echt duivels. En een beetje gevaarlijk.’ Iemand anders reageerde met ‘Ik sta er echt versteld van waar mensen toe in staat zijn.

Bron: Dailymail

ID

Man onthult: Ik verkleedde me als mijn moeder om te zien of ik haar ID kon gebruiken

wonen in busje

75-jarige vrouw woont noodgedwongen in een busje omdat ze de huur niet kan betalen