in

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte

18-jarige uit vlucht gezet nadat hij opmerkingen richting een reiziger met overgewicht maakte
Afbeelding: Screenshots freepik.com

Een 18-jarige is uit een vlucht gezet nadat hij bepaalde opmerkingen had gedaan over een medepassagier die lijdt aan overgewicht. Tijdens een vlucht weet je niet wie je tegen komt. Sommige reizigers zijn van mening dat ze keihard betalen voor hun ticket. Deze groep wil dan tijdens hun vlucht dan ook een royale behandeling krijgen. Maar deze 18-jarige kreeg duidelijk niet zijn zin, omdat er wellicht genoeg redenen was dat hij uit de vlucht gezet moest worden.

18-jarige uit vlucht gezet

De 18-jarige heeft de wind van voren en van achteren gehad, omdat hij grof had geklaagd over wie zich in de aangrenzende stoel omschreef als een “zwaarlijvige man”. Hij ging naar Reddit om zijn verhaal te doen. Maar mensen kozen snel de kant van de stewardessen die hem uit de vlucht hadden gehaald. De jongeman zei dat het incident begon toen hij aan boord van zijn vlucht stapte en beweert dat zijn mede passagier een deel van zijn stoel in beslag nam. Vervolgens klaagde hij bij een stewardess, maakte opmerkingen over de ‘rollen’ van de persoon en eiste dat hij werd verplaatst. Het lid van het cabinepersoneel legde uit dat de vlucht vol was en hij begon te klagen over de luchtvaartmaatschappij.

Beeld: YouTube kanaal NewsScreens

Maakte opmerkingen richting zijn medepassagier met overgewicht

In een Reddit-bericht legde hij uit: “Deze opmerkingen brachten de stewardess ertoe me onbeleefd te noemen en zorgden er alleen maar voor dat het erger werd toen ik uit het vliegtuig werd getrapt. Omdat ik haar vertelde dat ik niet voor vakantie op reis was, ze ze dat ik gecompenseerd wordt.” Deze jongeman heeft in ieder geval een dure les geleerd. Als je het niet eens bent met iets, dan kun je dit altijd op een nette en beleefde manier bekendmaken.

Bron: dailymail.co.uk

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: 'Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!'

Parachutespringer deelt adembenemende video van mislukte sprong: ‘Ik heb mezelf belachelijk gemaakt!’

katten

Vrouw eet 1 keer per week zodat haar zes katten geen honger lijden