in ,

Vrouw die $ 600k uitgaf om op Kim Kardashian te lijken, geeft nu $ 120k uit om het allemaal terug te draaien

Vrouw die $ 600k uitgaf om op Kim Kardashian te lijken, geeft nu $ 120k uit om het allemaal terug te draaien
Beeld: Instagram

Bepaalde mensen doen de meest belachelijkste transformaties om op hun idool te lijken. En ja we moeten best wel toegeven dat het in de meeste gevallen niet zo goed afloopt. Ook deze vrouw die $ 600.000 uitgaf om op Kim Kardashian te lijken geeft toe dat vervelend begon te worden. Maar helaas realiseerde zij zich dat ze verslaafd was aan chirurgie, en moet nog eens $ 120.000 uitgegeven om de make-over terug te draaien.

40 cosmetische ingrepen

Voormalig Versace-model Jennifer Pamplona (@jenniferpamplona) onderging meer dan 40 cosmetische ingrepen om op de realityster te lijken, maar wil nu erkend worden voor wie ze is. Het model is geboren in Brazilië en woont momenteel in Dubai. Zij geeft namelijk aan: “Mensen kunnen me dom of een hypocriet noemen, omdat ik mijn hele uiterlijk verander, maar ik doe ervaringen op met mezelf en leer van mezelf. Ik wil mijn levensdoel voltooien.” Verder vertelt ze dat ze ‘blij was met deze Kardashian stijl look’, omdat het haar geld opleverde en ze ‘genoot’ van de levensstijl, maar gaf toe dat ‘het vervelend begon te worden’.

Kardashian lookalike

Pamplona raakte verslaafd aan plastische chirurgie nadat ze op 17-jarige leeftijd haar eerste borstvergroting had gedaan. Ze heeft een aantal ingrepen ondergaan waaronder neuscorrecties, bil implantaten en vet injecties. “Het was een verslaving en ik raakte in een cyclus van chirurgie gelijk aan roem en geld, ik verloor gewoon de controle over alles en ging door een heleboel moeilijke tijden. “Op een gegeven moment onderging ik alleen nog maar operaties om op een Kardashian te lijken, ik kon mijn eigen dingen niet meer doen, zoals acteren, want ik stond alleen nog maar bekend als een Kardashian lookalike.


Pamplona zei dat het in eerste instantie ‘nooit haar bedoeling’ was om op een Kardashian te lijken, maar toen mensen de vergelijking maakten, ‘nam ze de gelegenheid te baat’ om te profiteren van de roem en het geld die het haar opleverde. Ze is nu echter van plan om tegen de tijd dat ze 30 wordt niet meer op de ster te lijken, omdat ze een dokter in Istanbul heeft gevonden die beweert dat hij haar gezicht kan terugbrengen naar hoe het er oorspronkelijk uitzag, te beginnen met haar fineer, die ze hebben veranderd om er natuurlijker uit te zien.

Bron: Unilad

Beeld: Instagram/ Twitter

Wetenschappelijk bewezen: elke dag een biertje is gezond!

Wetenschappelijk bewezen: elke dag een biertje is gezond!

Ben jij een sciencefiction fanaat? hier 3 opties op Netflix

Ben jij een sciencefiction fanaat? hier 3 opties op Netflix