in

Deze avonturier wil met een koelkast op zijn rug drie bergtoppen te beklimmen

berg beklimmen met koelkast

Michael Copeland, een voormalige Britse soldaat, plant om drie bergtoppen te beklimmen met een koelkast op zijn rug. Zijn doel is om binnen 24 uur de hoogste toppen van Engeland, Schotland en Wales te bedwingen, en hiermee wil hij aandacht vragen voor mentale gezondheid.

Koelkast op rug

Copeland zal de uitdaging aangaan van de bekende “Three Peaks Challenge”, waarbij men binnen 24 uur de drie hoogste bergen van het Verenigd Koninkrijk beklimt. Hij voegt echter een uniek aspect toe: hij zal dit doen met een koelkast op zijn rug. Deze symboliseert volgens hem de “last” die mensen met mentale problemen met zich meedragen.

Oefenen

Copeland heeft zich de afgelopen tijd beziggehouden met oefenen in het Peak District, inclusief het dragen van een koelkast. In een interview met de BBC deelt hij dat hij tot nu toe veel “grappige reacties” heeft gekregen. Hij zegt: “Als mensen me met de koelkast zien, komen de grappen vanzelf. Ze vragen of ik bier of ijsjes in die koelkast heb zitten.” Maar wanneer ze de boodschappen over mentale gezondheid op de koelkast lezen, begrijpen ze waarom hij dit doet. Hij gelooft dat veel mensen ook het probleem begrijpen.”

“Het gaat niet om de koelkast zelf, maar om wat het symboliseert. Het beklimmen van de berg is een beetje zoals het leven, en de koelkast staat voor mentale gezondheid.” Copeland heeft al £1.500 kunnen inzamelen met zijn actie. In 2022 beklom hij al eens Snowdon met hetzelfde doel.

Bron: Zita

klassiek concert

Vrouw bereikt hoogte punt tijdens uitvoering van klassiek concert

Deze klant gaat door het lint in fastfood restaurant bij verkeerde bestelling