in

Man onthult:”Ik was een verwarde tiener die op mijn 19e een transgender operatie onderging om een vrouw te worden”

Verwarde tiener
Beeld: danielblack.official

Een verwarde tiener die op 19-jarige leeftijd een vrouw werd, heeft zijn pijn en verdriet blootgelegd na de beslissing die zijn leven ‘verwoestte’.

Verwarde tiener

Daniel Black, die nu 23 is, zegt dat hij ‘zijn geslachtsdelen elke dag mist’ nadat hij de drastische stap nam om een transgenderoperatie te ondergaan nog voordat hij 20 jaar oud was. De salon-eigenaar is een van een groeiend aantal mensen die hebben besloten om te detransitioneren na een levensveranderende operatie of hormoonmedicatie. Daniel besloot een vrouw te worden nadat pestkoppen op school hem aan het twijfelen hadden gebracht over zijn mannelijkheid en seksuele geaardheid.

Hij beweert dat hij op 17-jarige leeftijd een hormoonbehandeling kreeg na een consult van 30 minuten – waarin hij ook plannen begon te maken om zijn penis operatief te verwijderen. Daniel besloot een vrouw te worden nadat pestkoppen op school hem aan het twijfelen hadden gebracht over zijn mannelijkheid en seksuele geaardheid. Hoewel Daniel geen orgasme kan krijgen en zegt dat zijn gevoeligheid nog maar een derde is van wat het vroeger was, zeggen ze dat hun seksleven er niet onder geleden heeft – hoewel hij hoopt op een getransplanteerde penis in een experimentele operatie die hem zal helpen zich weer compleet te voelen.

Extreem moeilijk

Hoewel Tereza zegt dat ze zijn detransitie aanvankelijk ‘extreem moeilijk’ vond, zette ze zich erachter toen ze de vrijheid zag die het hem bracht. Hij vervolgt: “Aan het begin van onze relatie wist ik niet wat mijn rol zou moeten zijn. Zij is een biologische vrouw en ik speelde de rol van een nepvrouw. Het was raar voor me tijdens die eerste maanden. Ik zou niet uit mijn relatie zijn gestapt als ik een relatie met een man had gehad.

Dankzij haar kon ik weer worden wie ik echt ben. Maar het is moeilijk – voor het eerst in tijden acteer ik niet en verstop ik me niet achter een masker, ik ben eerlijk over wie ik ben en dat is verschrikkelijk. Angstaanjagend en bevrijdend. Ik ben nu gelukkiger dan ooit. Overgang was de grootste fout van mijn leven en ik hoop dat ik ten minste een paar mensen ervan kan weerhouden om die fout ook te maken. Daniel – die op school te lijden had onder intense homofobe pesterijen – zei dat wrede klasgenoten zijn zachtaardige gedrag bespotten, waardoor hij ging twijfelen aan zijn eigen seksualiteit. Hij zegt dat zijn moeder – een Jehova’s Getuige – hem het gevoel gaf dat zijn lichaam walgelijk was.

Bron: Dailymail

Trio

43-jarige deelt haar onverwachte ervaring na een trio: “Ik vond mijn man te klein geschapen”

24 uur om te leven

Vrouw dronk per dag drie liter vodka en de artsen gaven haar nog maar 24 uur om te leven