in

Beroemdste sugarbaby ter wereld leert anderen nu het vak

Sugarbaby

Nina Peterson, ooit ‘de beroemdste sugarbaby ter wereld’ heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft een luxe leven opgebouwd. En nu leert ze aspirant sugar babies hoe zij hun suikerooms aan de haak moeten slaan.

Beroemdste sugarbaby

Moeder van drie en “Sugar Baby Feeën Moeder” Nina Peterson, heeft haar rijkdom te danken door te daten ‘elite mannen’. Nu coacht ze andere vrouwen die in haar voetstappen willen volgen. Na het verlies van haar overleden ex-man, Nina besloot een matchmaking bureau op te zetten om andere vrouwen te helpen om verder te groeien en liefde te vinden. Volgens Nina zijn er veel misvattingen over het zijn van een sugar baby omdat mensen het vaak zien als een vorm van sensuele diensten uitwisselen voor geld, maar dan met een andere naam, terwijl het veel meer is.

Nina zegt veel te danken te hebben aan haar voormalige suikeroompjes en dit is ook te zien aan de bescheiden villa met golfbaan waar zij nu in vertoeft: “Al mijn operaties zijn betaald door sugar daddies als ik zou alle plastische procedures kunnen afbreken, zou ik zeggen, eigenlijk mijn neus, ik heb mijn borsten zes keer laten doen en ik heb wat injecties gehad, een aantal fillers en mijn lippen, als ik kon optellen hoeveel ik aan operaties heb uitgegeven, zou ongeveer een half miljoen zijn.” aldus Nina.

Schoonheid en intelligentie

Als we Nina mogen geloven hebben oudere mannen hun zaken beter op een rij, en weten ze hoe ze een vrouw moeten behandelen en waarderen ze een vrouw met kwaliteiten. Nina gelooft dat in deze wereld in deze tijd schoonheid en intelligentie essentieel zijn en dat ze hand in hand gaan en moedigt haar “babies” dan ook aan om te investeren in hun uiterlijk.

Een van Nina’s nieuwste mentees is de 22-jarige Ly nn uit Florida, die ze gaat voorbereiden om deel te nemen aan een jaarlijks evenement dat Nina organiseert voor haar meisjes om in aanmerking komende mannen te ontmoeten. Nina heeft hoge verwachtingen van Lynn en heeft zelfs al een geschikte sugar daddy voor haar in gedachten, die ook aanwezig zal zijn tijdens het evenement.

Bron: Truly

Beeld: Instagram (@busty_barbie

japanse bal

Mysterie van Japanse gigantische bal mogelijk opgelost

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: 'Bruidegom krijgt nog borstvoeding!'

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: ‘Bruidegom krijgt nog borstvoeding!’