in

WTFWTF

Man drinkt zijn eigen urine: heeft ruzie met huisgenoot over de geur

Beeld: Mail Online Video

Een man die zijn eigen urine drinkt, verteld hoe zijn ongewone dagelijkse gewoonte tussen hem en zijn huisgenoot is komen te staan, die de geur die de keuken in komt beu is. Hij gelooft namelijk dat het een natuurlijk wondermiddel is.

Urine is een natuurlijk wondermiddel

Broeder Sage, 68, gelooft dat zijn urine een natuurlijk wondermiddel is, aangezien hij het bijna twintig jaar geleden begon te drinken. Hij zegt dat hij de urine die hij ’s nachts passeert vaak bewaart voor een drankje als hij opstaat. Maar hij gebruikt het ook als voetbad of oogbad, en het blijft soms tot drie jaar oud.

Hij verkoopt nu een cursus die tot £ 280 ($ 339) kost om iedereen te helpen die de schijnbare voordelen van hun eigen plas willen ontsluiten. Hij beweert dat sommige van zijn volgelingen hun kinderen urine hebben gegeven of hun honden erin hebben laten baden. Broeder Sage, uit Colorado, zei: “De meeste mensen drinken het ’s ochtends als eerste en mensen die aan het vasten zijn of een detox doen, doen aan ‘looping’. Wat betekent dat alles wat ze verzamelen de hele dag door wordt gedronken.” Hoe schoner je je dieet kunt krijgen, hoe beter het eruit zal zien, proeven en ruiken.”

Stinkende geur

Hoewel er geen concreet wetenschappelijk bewijs is dat het drinken van urine gezondheidsvoordelen heeft. Gelooft Brother Sage dat het alles geneest, van virussen en zonnebrand tot kanker. Ondanks zijn vele fans, geeft broeder Sage toe dat niet iedereen voor zich gewonnen heeft. Hij beweert dat hij onlangs in botsing kwam met een huisgenoot vanwege de ‘stinkende’ gewoonte. En dat hij ergens anders moest zoeken om ‘urotherapie’ te beoefenen.

“Als dit je levensstijl is, is het een goed idee om contact op te nemen met potentiële huisgenoten. Zodat ze weten dat je dit in je kamer, badkamer of in huis doet, zodat er geen moment van ‘verrassing, ik doe urinetherapie’ zal zijn,”zei hij. “Dat zorgde voor een hik in het huis waar ik zit en ik ben gewoon aan het aanpassen waar ik nu mijn praktijk doe. Ik ben dus nu op zoek naar een nieuwe locatie. “De slaapkamer en mijn badkamer zijn te dicht bij de keuken, dus geuren gaan door de gang. “Ik ben nu aan het oefenen in de tuin, ga naar een nabijgelegen locatie of naar warmwaterbronnen en breng er drie dagen door om me er gewoonweg mee te amuseren, dan is het uit mijn systeem.

Bron: Unilad

Beeld: Mail Online Video

Deze vrouw creëert eigenhandig een grote chaos op de parkeerplaats tijdens het inparkeren

5-Jarige van school gestuurd: haar ouders zijn een koppel van hetzelfde gender