in

Vrouw zegt afspraak af na zien van walgelijk detail op pikante ondergoed foto van date

Vieze foto

Een vrouw besloot haar afspraakje af te zeggen nadat ze een smerig detail had gezien op een foto die haar date haar had gestuurd van zijn ondergoed.

‘Vieze foto’

De 30-jarige Susanne Norris matchte met een man op de populaire dating-app Tinder en slaagde erin een afspraak te maken. Het klikte, en de twee begonnen zelfs spannende foto’s uit te wisselen voor hun date, totdat alles misging. Susanne zag namelijk iets in een van de foto’s die de man haar stuurde, wat haar meteen liet afknappen en liet besluiten dat ze de boel moest afblazen.

“Deze man vond me aanvankelijk op Tinder, we begonnen te chatten op Instagram. Alles leek normaal, we waren aan het flirten, we waren van plan om dit weekend in mijn appartement rond te hangen.” vertelt Susanne over haar ervaring. “Ik had hoge verwachtingen, ik was erg opgewonden om hem te. We waren ‘vieze’ foto’s aan het uitwisselen en hij stuurde me een foto van zichzelf terwijl hij op het toilet zat met zijn ondergoed tussen zijn benen en ik zag zijn vuile ondergoed.” gaat ze verder.

Shrek

Susanne probeerde vervolgens wanhopig smoesjes te bedenken om onder de date uit te komen: “Ik was geschokt, ik walgde. Ik zei dat het aardig was, ik wilde niet gemeen zijn, toen dacht ik dat ik iets moest zeggen, ik kon er niet de andere kant op kijken. Ik zei dat ik niet langer geïnteresseerd was en verzon gekke leugens in de hoop dat hij niet geïnteresseerd zou zijn. Zoals dat ik s nachts verander in Shrek”.

De man probeerde Susanne te vertellen dat de remsporen die ze zag slechts zweet plekken waren, maar het was genoeg voor haar om de man te ghosten. Hij zei echter dat hij de waarheid wilde horen, en uiteindelijk legde Susanne uit dat ze zijn ‘vuile ondergoed’ had gezien en besloot dat ze ‘niet iemand anders wilde leren om zijn billen af te vegen’. Voortaan dus ook maar uitkijken voor mensen die persoonlijke hygiëne niet zo serieus nemen!

Afbeelding: Kennedy News and Media

Bron: Zita.be

Beeld: Kennedy News and Media/ Pexels

Murder mystery

Netflix lanceert eerste Murder Mystery 2 trailer

miljonair geeft fortuin weg

Miljonair geeft 99% van zijn fortuin weg als hij sterft om zijn kinderen gemotiveerd te houden om te werken