in

WTFWTF

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: ‘Bruidegom krijgt nog borstvoeding!’

Bruid ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft iets bizar: 'Bruidegom krijgt nog borstvoeding!'
Beeld: Pexels

Een bruid heeft een paar minuten voordat ze haar ja-woord zou geven iets bizar ontdekt. Zij kwam tot de ontdekking dat de bruidegom nog borstvoeding krijgt. Als je zoiets ontdekt als bruid weet je in ieder geval niet waar je moet beginnen. Hoe kan het dat de bruiloft nog aan de borst is en wat voor impact zal het eventueel hebben op het huwelijk. Aan al deze vragen heeft de bruid moeten denken.

Ontdekt minuten voor ze haar ja-woord geeft

De meeste vrouwen hebben altijd de wens om in het huwelijk te stappen met iemand waarvan ze zielsveel houden. Ze fantaseren over hun huwelijksdag en denken na over hoe die dag een onvergetelijke zal zijn. Dit is wat de bruid zich had ingebeeld hoe haar huwelijksdag eruit zou moeten zien. Maar er zou iets gebeuren die ze niet zo snel zou vergeten. Sterker nog, het is iets wat haar wellicht tot twijfelen heeft gebracht als ze wel of niet in het huwelijk moet stappen met haar toekomstige man. De eerlijkheid gebiedt om wel te zeggen dat dit misschien voor iedere vrouw een schok zou zijn. Al helemaal op het moment voordat je gaat trouwen.

Beeld: Unsplash

Bruidegom krijgt nog borstvoeding

Toen de bruid erachter kwam dat de bruidegom nog borstvoeding krijgt, was de verwarring compleet. Het verhaal werd gedeeld door de visagiste Georgie Mitchell. Zelf was zij niet aanwezig op het bruiloft, maar het verhaal kreeg ze meerdere keren te horen. Volgens het verhaal van de visagiste ontdekte ze het bizar geval nadat ze op een gegeven op zoek was naar de bruidegom. Vanaf dat moment had ze haar bedenkingen al dat er iets vreemd aan de hand was. Ze begon een zoektocht en ging door de toiletten heen. Dit zou leiden naar het moment dat ze de bruidegom aan de borst van zijn moeder zou zien.

Bron: curioctopus.nl

Sugarbaby

Beroemdste sugarbaby ter wereld leert anderen nu het vak

Dit koppel heeft een record op hun naam staan: Meest getatoeëerde senioren koppel!

Dit koppel heeft een record op hun naam staan: Meest getatoeëerde senioren koppel!