in

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt
Beeld: YouTube @ Truly

Een transgender heeft vaak te kampen met heel veel uitdagingen. En ze vechten nog steeds om erkenning en waardering in de samenleving. Alhoewel er goede stappen vooruit zijn gezet om dit te bewerkstelligen, is er nog veel werk aan de winkel. De meeste mensen kijken bijvoorbeeld nog raar op als ze moeten vernemen dat een man die door het leven gaat als een vrouw, een relatie heeft met een vrouw die op vrouwen valt.

Transgender man die een relatie heeft met een vrouw die op vrouwen valt

Om het verhaal van dit geval goed weer te geven, is het belangrijk om een paar zaken duidelijk te stellen. Er is hier sprake van een man die nu door het leven gaat als een vrouw en een vrouw die zich aangetrokken voelt door vrouwen. Deze twee mensen zijn Jenni en Sarah en zijn al 15 jaar in een huwelijk. Jenni en Sarah zijn in het begin in het huwelijk gestapt als man en vrouw. Maar naderhand heeft hun huwelijk een zodanige ontwikkeling doorgemaakt dat het nu geworden is wat het is. Jenni heeft Sarah gestimuleerd in haar proces transgender te worden en omgekeerd heeft Sarah Jenni ondersteund om haar gevoel voor vrouwen normaal te kunnen uiten.

YouTube @ Truly

Veel negatieve reacties via sociale media

Via sociale media krijgt dit koppel veel negatieve reacties. Verschillende mensen plaatsen vraagtekens aan het feit dat dit koppel twee zonen moeten opvoeden. Ondanks de verschillende negatieve reacties blijven de twee van elkaar houden. Sterker nog, ze zien geen enkel reden om hun relatie stop te zetten en weerleggen in de video alle negatieve reacties. Naast de vele haat reacties waren er ook enkele die begrip en liefde konden opbrengen voor Jenni en Sarah.

Bron: YouTube

Vrouw speelt fluit met haar ‘poes’ tijdens Franse talentenshow

Medewerkers kinderdagverblijf aangeklaagd nadat ze kinderen bang maken met ‘Scream’ masker