in

WTFWTF

‘Donkere Alien’ overweegt om zijn been te laten amputeren

Donkere Alien' overweegt om zijn been te laten amputeren
Beeld: Instagram @the_black_alien_project

De man die de ‘donkere alien‘ wordt genoemd door een aantal mensen heeft onthuld dat hij erover denkt om ook een deel van zijn been af ​​te hakken. Ja, hij is de man die meerdere tattoo-sessies en lichaamsaanpassingen heeft ondergaan.

Been amputeren

Van het afsnijden van twee vingers tot het verwijderen van zijn bovenlip en het tatoeëren van het grootste deel van zijn lichaam in zwarte inkt. Loffredo heeft zijn lichaam sinds zijn 27e aangepast. Hoewel het misschien lijkt alsof hij niet ver van zijn doel lijkt te zijn. Heeft Loffredo openhartig verteld welke andere procedures in de toekomst in petto kunnen zijn.

In aflevering 116 van podcast Club 113 onthulde Loffredo dat hij weer een volgende lichaamsaanpassing heeft gepland. Zijn neus en lippen zijn al aangepast en oren zijn afgesneden. Toen hem werd gevraagd wat er met zijn oren was gebeurd, zei hij: “Mijn oren. Mijn vriend bewaart ze.” Hij gaf ook toe dat hij misschien zou willen vertakken door alleen delen van zijn gezicht aan te passen. Verder overweegt hij om de helft van een van zijn benen af ​​te hakken. Hij merkte echter op: “Het is iets heel moeilijks, want ik heb een gezond been en een amputatie is iets groots.”

De procedure

Loffredo verduidelijkte dat de amputatie van zijn knie zou zijn en dat hij alleen denkt aan de procedure aan een van zijn benen. Loffredo documenteert zijn reis om een ​​’zwarte alien’ te worden op zijn Instagram-account. Hij houdt volgers op de hoogte van hoe ver hij is in het proces van zijn ‘evolutie’ en ’transformatie’. Het ligt momenteel naar verluidt op zes procent en 44 procent. Maar zijn ambities hebben echter nadelen. Zijn uiterlijk wordt niet zo gemakkelijk geaccepteerd door zijn familie of sommige leden van het publiek.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @Club 113

Deze vrouw wil in bed duiken met 100.000 mannen

Vrouwen met grote “zitkussens” zijn gezonder en hebben slimmere kinderen