in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw besteedt € 177.458,75 aan haar ‘eendenlippen’ en enorme ‘meloenen’

Vrouw besteedt € 177458.75 aan haar 'eendenlippen' en enorme 'meloenen'
Beeld: Instagram @welleychristrip

Niets is zo inspirerend als iemand zoveel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk om goed eruit te zien. Wanneer een vrouw of man doet wat die het best leuk vind, ongeacht wat anderen willen zeggen, komt het stoer over. Zeker als je moet denken hoe saai het zou zijn als iedereen dezelfde gedragingen en looks zouden vertonen. Een 25-jarige dame die haar uiterlijk een boost wilde geven heeft een behoorlijk bedrag moeten neertellen voor haar “eendenlippen” en “enorme meloenen.

Eendenlippen en enorme ‘meloenen’

Ruby Doll Sunset, zoals de 25-jarige genoemd wordt, heeft behoorlijk veel geld moeten uitgeven aan haar uiterlijk. En wat anderen van haar uiterlijk vinden, daar maakt ze zich helemaal geen zorgen over. Het laatste waar je Ruby van kan beschuldigen is meegaan met de stroom. Ze is duidelijk op uit om zich te onderscheiden van de rest. Aan de hand van de foto’s die gedeeld zijn via Instagram kan er gerust gesteld worden dat ze zich inderdaad onderscheidt. Ruby is dan ook trots op het feit dat ze verschillende lichaamsaanpassingen heeft gedaan om haar uiterlijk te veranderen. Dit zorgt ervoor dat ze zich comfortabel kan voelen in haar vel. En zolang dat geval is, is er niets aan de hand.

Op zoek naar de juiste look

Ruby heeft veel tijd besteedt om te kunnen vaststellen hoe ze eigenlijk eruit wil zien. Dit brengt ons helemaal naar het jaar 2014, toen ze besloot om haar dromen na te gaan en lid te worden van de ‘hypervrouwelijk extreme schoonheid’ gemeenschap. Vanaf toen heeft ze genoeg geld kunnen sparen om haar uiterlijk te kunnen veranderen. Door te strippen en webcam modellen werk te doen, kon ze aardig wat verdienen. Ruby heeft zich voornamelijk gericht op haar ogen en haar borsten. Zo heeft ze een boven- onderooglidcorrectie ondergaan om haar ogen nog meer diepte te geven. Wat dit alles nog mooier maakt, is dat Ruby nog niet klaar is.

Bron: thelaughclub

Beeld: Instagram @rubydollsunsetpromo

Vrouw die tieten laat zien in voetbalstadion gaat viraal

Vrouw die “meloenen” laat zien in voetbalstadion gaat viraal

Man heeft 90% van zijn lichaam zwart getatoeëerd: laat nu ook zijn “aubergine” verwijderen