in

WTFWTF

Man heeft zeldzame aandoening: huid voor 80% bedekt met moedervlekken!

Man heeft zeldzame aandoening: huid voor 80% bedekt met moedervlekken!
Beeld: YouTube @ Truly

In de wereld zijn er verschillende soorten mensen. Zo heb je bijvoorbeeld mensen die door een zeldzame aandoening er anders eruit zien. Dit brengt met zich mee dat deze mensen op een andere manier door het leven gaan. Dit is ook het geval bij een man wiens huid voor 80% bedekt is met moedervlekken.

Huid voor 80% bedekt met moedervlekken

Prabhulal is een 24-jarige man uit Kerala, India. Zijn huid is bijna helemaal bedekt met moedervlekken door een zeldzame aandoening. In de video geeft Prahublal aan dat hij hierdoor minder mooie momenten gekend heeft tijdens zijn jeugdjaren. Hij werd gepest en men keek altijd met verbaasde ogen naar hem. Prahublal is zo geboren met de moedervlekken. Maar tijdens het opgroeien begonnen die meer en meer over zijn lichaam te verspreiden. Aan zijn rechteroor heeft hij de meeste moedervlekken. Prahublal heeft naar eigen zeggen op verschillende manieren naar hulp gezocht. Hij heeft namelijk verschillende natuurlijke ingrepen geprobeerd. De optie om de vlekken operatief te verwijderen werd eveneens ook besproken. De behandelende arts gaf echter aan, dat dit een risico kan zijn. De vlekken beslaan namelijk een groot deel van zijn lichaam.

Beeld: YouTube kanaal Truly

Steun van de familie

Gelukkig mag Prahublal rekenen op de steun van de familie. Zo heeft zijn moeder hem op verschillende keren aangegeven dat ieder mens uniek is. Deze woorden heeft hij altijd vastgehouden om te kunnen omgaan met lelijke opmerkingen die naar hem werd geslingerd. Alhoewel Prahublal geen leuke jeugd gehad heeft, heeft hij nu gelukkig nu wel vrienden met wie hij samen kan optrekken. Daarnaast heeft hij door de jaren weten om te gaan met zijn bijzondere overkomen. De vrienden van hem zijn er ook van bewust dat Prahublal door zijn moedervlekken uniek is. Een van de uitgangspunten van Prahublal is dat het niet om je uiterlijk gaat, maar om je daden en de woorden die je uitspreekt.

Bron: YouTube

Bizarre video toont vrouw die haar moedermelk rondspuit op festival

Vrouw verhuist 9.000 km om te trouwen met super jonge Maasai stamlid