in

Moeder laat drie tatoeages per week zetten: kan geen baan vinden!

Moeder laat drie tatoeages per week zetten: kan geen baan vinden!
Beeld: Instagram @melisa.sloan.357284

In het leven heb je verschillende soorten mensen. Zo heb je mensen die een tattoo maar niets vinden, terwijl anderen ernaar hunkeren. Het laatste is precies het geval bij een zekere moeder. Ze is dol op tattoos en laat haar liefde ervoor op een speciale manier tot uiting komen. En ze kan hierdoor namelijk geen baan vinden.

Drie tatoeages per week

Aan de hand van de bewegingen van de moeder, kan er best wel gesteld worden dat ze tatoeage verslaafd is. Melisa Sloan, zoals de moeder heet, zet naar eigen zeggen drie nieuwe tattoos erbij op wekelijkse basis. Als dat nog niet genoeg is, heeft ze altijd een inktpistool bij de hand. Dit zorgt wel ervoor dat ze raar wordt aangekeken door mensen in haar omgeving. Alhoewel Melisa met volle teugen geniet van het zetten van tattoos, is er toch iets wat haar negatief achtervolgd. Het lastige ervan is dat ze hierdoor geen inkomen heeft. Heel erg jammer dus!

Een baan vinden lukt niet

Zoals eerder aangegeven is Melisa helemaal in haar element door het zetten van tattoos. Maar in de nasleep hiervan gaat een baan vinden moeilijk. Er is niets of niemand die Melisa kan weerhouden van het zetten van een tattoo. De moeder die zelfs twee kinderen heeft, geeft aan dat haar tatoeages door haar vriend worden aangebracht: “Mijn vriend zet ze, hij doet mijn ‘gevangenis tatoeages”. In een interview met de Daily Star, geeft de moeder toe wat al lang overduidelijk was: verslaafd aan tattoos. Dit kwam duidelijker naar voren toen ze aan The Daily Mail zei dat haar verslaving in vele opzichten te vergelijken is met die van drank of roken. Melissa wordt hierdoor van alle kanten geweigerd door werkgevers. Naar eigen zeggen wordt ze zelfs als schoonmaakster niet in dienst genomen.

Bron: sgxl.nl

Beeld: Instagram @melisa.sloan.357284

Man krijgt onverwachte reactie van politie agent

Zelfs ongeboren baby's vinden de smaak van boerenkoolsalade niet lekker!

Zelfs ongeboren baby’s vinden de smaak van boerenkoolsalade niet lekker!