in

Vliegtuigpassagier verboden om emotionele hulp slang mee te nemen in vliegtuig

emotionele slang

Samuel Jackson zou deze week blij zijn geweest, omdat een luchtvaartmaatschappij erin geslaagd is te voorkomen dat een slang in een vliegtuig terechtkwam.

Emotionele slang

In plaats van een ongewenste indringer was de slang, Bartholomew genaamd, eigendom van een vrouw die beweerde dat hij haar emotionele hulpdier was. Een dier dat hulp en troost kan bieden aan mensen met psychische problemen.

Hij werd vorige maand opgemerkt door TSA-agenten op Tampa International Airport in Florida, toen hij genesteld tussen de handbagage van de vrouw werd aangetroffen. Maar Bartholomew zag er niet uit als een bijzonder kleine of magere slang. In feite was het een boa constrictor, die wel 1,80 meter lang kan worden. In een bericht op Twitter legde TSA-woordvoerder Lisa Farbstein uit dat TSA contact opnam met de luchtvaartmaatschappij waarmee de vrouw zou reizen om hen te vertellen over de slang. En de luchtvaartmaatschappij oordeelde dat er ‘geen slang in hun vliegtuig zou zitten’. Het officiële TSA Instagram-account deelde meer details over het emotionele hulpdier. Hoewel ze het niet konden laten om er een paar woordspelingen naast te gooien.

Gevaar

Het delen van een foto van de slang uit de scanner, de post gelezen: “Er zit een gevaarte in die tas… Onze agenten op Tampa International Airport vonden dit niet hyssssssterisch! Opgerold in de handbagage van een passagier zat een 4′ boa constrictor! “We hebben echt geen addertjes onder het gras om een huisdier te ontdekken dat door een röntgenapparaat gaat.” TSA legde verder uit dat luchtvaartmaatschappijen geen slangen toestaan in handbagage. Verder gaven ze aan dat bepaalde maatschappijen alleen slangen toestaan in ingecheckte tassen als ze goed verpakt zijn.

Bron: Unilad

Beeld: Pexels

Mixed grill challenge

Man wordt eerste persoon die enorme mixed grill uitdaging voltooit in slechts 37 minuten

Oplichter

“Oplichter” doet zich voor als gebarentaaltolk en begint willekeurige dingen te doen op camera