in

WTFWTF

Amanda is beroemd om haar enorme zitkussen en verdient €20.000 per post

Amanda is beroemd om haar enorme zitkussen en verdient €20.000 per post
Beeld: Instagram @amandaeliselee

De laatste jaren zijn mensen met een behoorlijke aanhang op social media bijna groter dan filmsterren. Een van deze mensen is de 33-jarige Amanda Lee. Ze heeft meer dan 11 miljoen volgers op Instagram, en bedrijven betalen het Amerikaanse model ongeveer 20.000 euro voor collabs op haar foto’s. Verder is het model ook heel erg beroemd om haar enorme zitkussen.

Beroemd

Amanda begon in 2014 met het opbouwen van haar account. Ze deelde onder meer tips en adviezen over lichaamstraining. Toch waren er ook enkele foto’s waarop haar zeer fitte lichaam te zien was. De 33-jarige is een gediplomeerd personal trainer en training en gezondheid zijn altijd haar belangrijkste interesses geweest. Na verloop van tijd merkte Amanda echter dat hoe sexier, suggestiever en lichter gekleed ze foto’s postte, hoe meer likes en volgers ze kreeg.

Vanaf dat moment waren er meer uitgesproken rondingen, kleine bikini’s, en blootgestelde huid op de foto’s. Vandaag heeft Amanda 11,4 miljoen volgers, en ze leeft een luxueus leven en verdient tot 20.000 dollar per collab met bedrijven die op haar posts willen verschijnen, meldt de Daily Mail. De 33-jarige rekent ook $ 350 voor een uur persoonlijke coaching. Deze rondborstige blondine geeft toe dat ze borstchirurgie heeft ondergaan en producten heeft gebruikt om grotere en vollere lippen te krijgen, maar beweert dat haar veelbesproken achterwerk puur het resultaat is van hard trainen.

Verleid door aandacht

Ze gaat vijf keer per week naar de sportschool om 90 minuten te trainen, maar verder draait haar leven om haar baan als model. Amanda’s fotografe is haar moeder-Olinda Fields. “Fitness is sexy. Toen ik me realiseerde dat sexier foto’s meer likes kregen, werd ik verleid door de aandacht,” vertelt het model aan Cosmopolitan magazine.

Bron: The Laughclub

Beeld: Instagram @amandaeliselee

Vrouw komt thuis van het shoppen en ontdekt dat haar terras is leeggehaald

Broer beklimt geblinddoekt Thaise berg: wil erachter komen wat zijn blinde zus elke dag meemaakt!