in ,

Personeel van winkel neemt tegelijkertijd ontslag en filmen het voor TikTok

Beeld: TikTok @Garwood881

Als je ooit merkt dat je een paar schoenen nodig hebt terwijl je in Lynchburg, Virginia bent, dan heb je misschien pech. Want een hele staf van medewerkers hebben allemaal tegelijkertijd ontslag genomen in een schoenenwinkel in een winkelcentrum.

Tegelijkertijd ontslag nemen

Een TikTok-video documenteerde de ongelooflijke blijk van solidariteit. En ziet gebruiker @garwood881 haar collega’s vragen hoe ze zich voelen nadat ze ontslag hebben genomen. Ze zei op de video: “Oké, dus de hele bemanning van de schoenenafdeling vertrekt. Hoe voel je je?”

Een collega is schijnbaar in joviale geesten als hij uitlegt hoe hij zijn kluisje heeft leeggeruimd. En hij is met een zak met al zijn spullen in hand. Een andere medewerker maakt een obsceen gebaar naar de camera. Terwijl een ander zei dat hij zich “geweldig” voelde toen de massale staking plaatsvond. In het commentaar onder de video schrijft @garwood881: “Als het hele personeel binnen enkele minuten besluit om ontslag te nemen op de schoenenafdeling. Aan onze manager: we haten je allemaal en vergeet niet om die etalages te repareren. Schoenenafdeling, je bent echt geweest, je bent leuk geweest, maar je bent verdomme niet echt leuk geweest, ‘voegde de gebruiker eraan toe in het bijschrift.

@garwood8812 When the entire staff decides to quit the shoe department in a matter of minutes. To our DM, we all hated you and dont forget to fix those window displays 😉. Shoe department youve been real, youve been fun, but you sure as hell havent been real fun ✌🏻 #greenscreenvideo #shoedeptencore #shoedept #Buffering #seeyanever ♬ original sound – Garwood8812

Positieve reacties

Op het moment van schrijven heeft de video meer dan 2,6 miljoen views, 213.7k likes en 2115 reacties. Het heeft een overweldigend positieve reactie ontvangen, waarbij de kijker zei: “Wauw, goed voor dat jullie opkomen. Het is maar goed dat er op alle manieren van het personeel komt’. Terwijl een ander eraan toevoegde: ‘Goed, het is niet gemakkelijk, maar voor echte verandering is zoiets drastisch nodig.’ Er was ook een vernietigende aanklacht tegen de retailwereld. Waarbij andere kijkers hun bezorgdheid uitten over hoe ze waren behandeld terwijl ze in de industrie werkten.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @Garwood881

9-jarige gaat viraal: valt meerdere keren flauw tijdens katapult rit

Berenjong wordt gered: werd ‘gek’ van te veel ‘mad honey’