in

Vrouw zwaait naar beer vanuit haar auto en kijkt naar zijn onverwachte reactie 1 seconde later

beer
Beeld: YouTube

Wie zegt dat een beer van 280 pond geen persoonlijkheid kan hebben? Nou, een harige vriend die momenteel online de ronde doet, heeft dat zeker wel. Deze beer woont op de Olympic Game Farm, waar honderden dieren in grote gebieden leven En hoe hij precies op de farm terecht is gekomen is onduidelijk. Hij is misschien is hij gered uit een dierentuin en kon hij niet teruggestuurd worden naar het wild.

Zwaaien naar beer

Maar hier is hij tenminste vrij om te leven zoals hij wil. Van tijd tot tijd bezoeken mensen de boerderij om de majestueuze dieren te zien. Zoals de vrouw in dit verhaal. Toen ze de beer zag, besloot ze te zwaaien. Zijn reactie? Absoluut geweldig. Bezoekers gaan naar de boerderij om meer te leren over wilde dieren en om dieren te zien die ze anders misschien niet in hun natuurlijke omgeving zouden zien. Een van die bezoekers zat op een dag in haar auto en zwaaide terloops naar de beer – waarop hij haar begroette en ongelooflijk terugzwaaide!

Bron: En.newsner

bevalling

Man onthult: “Sinds de bevalling is mijn vrouw meer dan 20 kg aangekomen, en ik merk dat ik me minder aangetrokken voel tot haar”

eerste huis

Moeder van 2 verhuist naar eerste huis maar haar hond begint zich vreemd te gedragen