in

Dit is de sterkste familie ter wereld!

Dit is de werelds sterkste familie!
Beeld: YouTube @ TLC

Sommige families onderscheiden zich soms op een unieke manier. Zo heb je bijvoorbeeld dat bepaalde alleen maar getalenteerde voetballers of basketballers hebben voortgebracht. In de meeste gevallen is het dan zo dat de familie leden elkaar ondersteunen. Een Amerikaanse familie heeft zich onlangs ook op een unieke manier in de schijnwerpers gezet. Ze zijn namelijk de sterkste familie ter wereld.

Sterkste familie ter wereld

De sterkste familie ter wereld bestaat uit een vader, moeder, zoon en dochter. Ze zijn allemaal dol op het uitoefenen van krachttrainingen. Elke week maakt de familie 240 uur aan krachttrainingen. De kinderen mogen volgens gezondheidsspecialisten niet te zwaar trainen, maar door de gedrevenheid van de familie wordt dit genegeerd. Het begon allemaal bij vader Nick. Hij begon namelijk op heel jonge leeftijd met krachttrainingen. Als dat nog niet genoeg was heeft hij een gezin gesticht met een professionele gewichtheffer. Dat de familie dus zoveel waarde hecht aan krachttraining kom niet uit de lucht vallen. Volgens de vader is de familie in fysieke gesteldheid geen normale familie. Hij vindt het bijvoorbeeld geen probleem dat zijn kinderen krachttrainingen doet waarbij er een gewicht gepaard gaat die meer dan toegestaan is bij kinderen.

Beeld: YouTube @ TLC

Krachttrainingen in de garage en op straat

Nick heeft ervoor gezorgd dat hij krachttrainingen in zijn garage kan doen. Naar eigen zeggen heeft hij dit gedaan, omdat de meeste fitnesscentrum hem weigerde in te schrijven door zijn groot en gespierd lichaam. Naast trainen in de garage wordt er ook op straat krachttrainingen gedaan. Zo worden er bijvoorbeeld kolossale banden op straat gezet om ermee aan de slag te gaan. De buren vinden dit stoer en komen wel eens kijken hoe dit allemaal aan toe gaat. Krachttraining is volgens de moeder iets wat de eenheid binnen de familie waarborgt.

Bron: YouTube

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt

Vrouw is verslaafd aan tatoeages en heeft 99% van haar lichaam bedekt

Experiment: Vreemde man bekostigd boodschappen volledig als die wordt geholpen

Man bekostigt boodschappen van vreemde mensen als hij hulp krijgt