in

Gepensioneerde zit vast in eigen huis nadat ‘stomme’ bezorger pakket onder deurklink had gepropt

stomme
Beeld: Pexels

Een vrouw heeft een ‘stomme’ bezorger flink aangevallen nadat hij de deur van een oudere vrouw had gepropt met een pakket.

Stomme bezorger

Charlie Clarke uit Crystal Palace, Londen, zei dat haar zoon op donderdag (22 juni) buurvrouw Dee om hulp hoorde schreeuwen vanuit haar flat. Nadat hij het geschreeuw van de gepensioneerde had gehoord, rende Charlie naar beneden om te kijken wat er aan de hand was. Toen ze bij haar voordeur aankwam, vond ze een enorm pakket – dat niet eens aan haar geadresseerd was – dat de ingang blokkeerde. Hoewel dit misschien geen probleem zou zijn geweest, betekende de manier waarop het was neergelegd – vast onder de deurklink – dat Dee niet naar buiten kon. Nadat Charlie het pakje had verplaatst, kon hij de deur openen en Dee uit haar flat bevrijden.

De 39-jarige was zo boos over de acties van de bezorger dat ze later op Facebook schreef wat er was gebeurd. Charlie plaatste een foto van het pakket voor de deur en zei dat de ‘incompetentie’ van de chauffeur zeer gevaarlijk was en heel slecht had kunnen aflopen als haar zoon Dee niet had horen schreeuwen. “Er is voldoende ruimte aan beide kanten van de deur,” zei Charlie over het incident.

Beeld: Pexels

Gemeenschappelijke gang

“Het is een gemeenschappelijke gang en hij zette hem recht onder haar handvat. Wat een eikel.” Ze ging verder: “Het is absoluut schokkend. Bezorgers zijn zo onvoorzichtig. Het was zo erg. “Was het kwaad opzet of gewoon complete onzorgvuldigheid? Ik denk dat het gewoon incompetentie is. Het had echt gevaarlijk kunnen zijn. Het is zeker brandgevaarlijk.

“Mijn zoon kwam binnen en zei dat Dee me riep vanaf haar patio. Ze zei dat ze de deur niet open kreeg, hij zat vast. “Ik zei dat ze zich geen zorgen moest maken en ging naar beneden. Het pakje lag voor de deur, dus ik nam snel een foto en haalde het weg. “Ze was een beetje in paniek. Ze wist niet wat er mis was met de deur omdat de hendel een beetje bewoog.

Bron: Ladbible

bankrekening

Werkgever die meer dan €290k per ongeluk naar verkeerde bankrekening stuurde heeft het geld nog steeds niet terug

landingsgestel

Nieuwe beelden tonen doodsbange passagiers in vliegtuig dat landde zonder voorste landingsgestel