in

Behulpzame metgezel geeft boodschappen door tussen echtpaar

Beeld: YouTube @Caters Clips

Deze vier jaar oude reddingshond is een heerlijk behulpzame metgezel. Harriet Lowther, 36, Wiltshire, UK, filmde de verschillende taken waarmee haar hond, Doughnut, in het hele huis helpt. Van het oprapen van de was tot het sluiten van deuren en zelfs het ophalen van de post.

Behulpzame metgezel

Doughnut werd achtergelaten toen hij slechts drie dagen oud was, samen met zijn moeder en acht broertjes en zusjes. Hijwerd twaalf weken later gered door Harriet van Evesham Lurcher and Greyhound Rescue. Vanaf het moment dat Harriet Doughnut mee naar huis nam, realiseerde ze zich dat hij ongelooflijk goed kon communiceren. Ja, en hij communiceerde meer dan een gemiddelde hond.

Verschillende taken

Ze filmde de verschillende taken waarmee Doughnut in het hele huis helpt; van het ophalen van de was, tot het sluiten van deuren, en zelfs het ophalen van de post en het bezorgen van nuttige boodschappen tussen het huis en het kantoor, dit is een slimme pup! Vanaf het moment dat Harriet hem thuisbracht, besefte ze dat hij ongelooflijk goed kon communiceren.

Bron & Beeld: YouTube

Rubber Boy: De super flexibele Indiase schooljongen

Vrouw laat enorme spinnen over haar gezicht kruipen

Vrouw laat enorme spinnen over haar gezicht kruipen