in

WTFWTF LOLLOL

Man heeft 90% van zijn lichaam zwart getatoeëerd: laat nu ook zijn “aubergine” verwijderen

Na 90% van zijn lichaam zwart getatoeëerd te hebben gaat een Russische man nu een stap verder door zijn edele deel te verwijderen in een poging de perfecte esthetische look te bereiken.

90% getatoeëerd

Bij de 35-jarige Adam Curlykale uit Kaliningrad werd, nadat hij darmkanker had verslagen, albinisme ontdekt. “Ik accepteerde mezelf niet en anderen accepteerden me ook niet. Door tatoeages kon ik mezelf opnieuw ontdekken. Ik werd mooi voor mezelf”, merkte Adam op. Hij bedacht een manier om van de oneffenheden op zijn huid af te komen en begon zijn lichaam langzamerhand te tatoeëren met zwarte inkt. Inmiddels zijn zelfs zijn ogen, en 90% van zijn lichaam volledig zwart. Toch was Adam niet tevreden en boekte daarom een reis naar Mexico, om daar onder andere zijn aubergine te verwijderen zodat hij de ultieme esthetische look kan bereiken. Op social media deelde Adam de inmiddels verwijderde foto’s na zijn extreme ingreep, die zelfs verboden is in Europa, en zorgde zo voor veel ophef.

Nog niet klaar

Door zijn unieke voorkomen is Adam inmiddels uitgegroeid tot een grote interesse van velen op social media, omdat zijn tatoeages een zwart geheel vormen en niet bestaan uit symbolen of tekst. Dit stoort Adam echter niet omdat hij zelf vind dat hij altijd al anders was dan anderen. Wat hem wel stoort, is dat hij na al zijn werk, wat hem meer dan 12 jaar heeft gekost, nog steeds witte plekken op zijn lichaam ziet. Adam is dus nog lang niet klaar met zijn lichaam volledig te transformeren en wilt nog onder zijn oksel tatoeëren en scherpe hoektanden laten maken.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Instagram @laczynski_ph, @underworld_brand

Vrouw besteedt € 177458.75 aan haar 'eendenlippen' en enorme 'meloenen'

Vrouw besteedt € 177.458,75 aan haar ‘eendenlippen’ en enorme ‘meloenen’

32-jarige man geeft een fortuin uit om op Koreaan te lijken

32-jarige man geeft een fortuin uit om op een Koreaan te lijken