Menu
in

Man beweert dat hij een cyborg uit 2050 is, gestuurd om mensen te waarschuwen voor de Apocalyps

Man beweert dat hij een cyborg uit 2050 is, gestuurd om mensen te waarschuwen voor de Apocalyps

Beeld: YouTube

Een ‘cyborg uit het jaar 2050’ zegt dat hij terug in de tijd is gestuurd om mensen te waarschuwen voor de komende apocalyps.

Cyborg uit 2050

Er is dus een man genaamd Orrin die er volledig van overtuigd is dat de wereld een ‘simulatie’ is en dat het leven zoals wij dat kennen in 2050 zal afnemen. Het concept van een apocalyps is niet nieuw en stamt al uit de joodse en christelijke geschriften van 200 voor Christus tot 150 na Christus. Het woord werd ‘verondersteld openbaringen te zijn van het ultieme goddelijke doel’. Waar Orrin echter naar v erwijst is een ‘milieu-apocalyps’, een moment waarop de wereld ten einde loopt.In 2020 zei Orrin tegen Dr. Phil: “We zijn een collectief bewustzijn en het is onze collectieve verantwoordelijkheid om de aarde te behoeden voor de apocalyps in 2050.

Over hoe we aan de Matrix kunnen ontsnappen, zei hij: “We hebben een revolutie nodig. Op dit moment heeft het huidige systeem, zoals de sociaal-politieke status, mensen die er op een bepaalde manier uitzien en klinken naar beneden gehaald. “We moeten het hele instituut en het raamwerk veranderen, zodat we dingen kunnen waarderen als het grotere goed, als de samenleving, als het milieu, als het verheffen van gemeenschappen.” Zoals verwacht werd de zelfbenoemde ‘cyborg’ alom bespot, wat hem ertoe aanzette om deel te nemen aan een YouTube-interview met het kanaal ApexTV, waar hij zijn beweringen herhaalde.

De toekomst

Tijdens zijn optreden op ApexTV – een kanaal waarop vaak mensen te zien zijn die beweren uit de toekomst te komen – kreeg Orrin onder andere de volgende vragen voorgelegd: “Bestaat er een Matrix?”, “Waarom probeert het bedrijf ons te verdelen?” en “Hoe kan de mensheid ontsnappen aan de Matrix?”. Orrin antwoordde: “We worden onderdrukt door een corporatie. Ze liegen tegen ons door middel van marketingprogramma’s en propaganda om onszelf te haten, om ons te verdelen op basis van geslacht, ras, seksualiteit, identiteit en voorkeur.” In een reactie op het unieke interview op sociale media schreef iemand: “Waarom lachen mensen hem uit, misschien wil hij ons echt helpen.

“Ik heb niets te verliezen als ik hem geloof, maar hem niet geloven kan catastrofaal worden in de toekomst als hij echt een cyborg is.” Een ander voegde eraan toe: “Ik twijfel nergens aan op dit moment. Alles is een mogelijkheid. Onze regering bewijst het ons elke dag. Lol.” Blijkbaar geloofde niet iedereen het, want een derde merkte op: “Hij is behoorlijk vloeiend om dit allemaal een verzonnen waanidee te laten zijn.” Een vierde zei: “Ik ben het meest verbaasd over het feit dat hij niet één keer heeft gelachen.” Om eerlijk te zijn, eerder deze maand kreeg de Mexicaanse regering twee vermeende ‘buitenaardse lijken’ te zien, dus wie zijn wij om te zeggen wat mogelijk is en wat niet.

Bron: Unilad

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten