in

Vrouw ‘ruïneert familiediner’ na bestelling van reusachtige biefstuk

biefstuk
Beeld: Pexels

Een vrouw werd beschuldigd van het ‘verpesten’ van een diner nadat ze een reusachtige biefstuk had besteld terwijl ze uit was met haar man en schoonfamilie. Ze wendde zich tot Reddit voor advies over de vraag of ze fout zat.

Reusachtige biefstuk

Het is veilig om te zeggen dat relaties met de schoonfamilie soms gespannen kunnen zijn om een heleboel verschillende redenen. Spanningen kunnen soms hoog oplopen tijdens bijeenkomsten, of het nu met kerst is of tijdens een etentje. Eén vrouw werd door haar schoonmoeder beschuldigd van het ‘verpesten’ van een diner. Dat lijkt een beetje hard, maar er moet wel een goede reden zijn om zo’n sterke beschuldiging rond te strooien. Dus wat had de vrouw precies gedaan om zoveel woede en wrok van haar familie uit te lokken? Nou, het blijkt dat ze het lef had, het lef zeg ik je, om een biefstuk te bestellen in een restaurant. En dat niet alleen, ze at hem ook nog op. Helemaal alleen. Waar iedereen bij was.

Ik ben geschokt. Geschokt zeg ik je. De vrouw ging naar Reddit’s Am I the A**hole pagina om haar verhaal te vertellen. Ze legde uit dat ze een zeer fysieke baan heeft op een stal en dat haar familie een genetisch hoog metabolisme heeft. Als gevolg hiervan moet ze meestal veel eten omdat haar werk fysiek zwaar is. Haar schoonmoeder heeft ook een geschiedenis van commentaar geven op wat ze eet. Het lijkt zo erg dat ze meestal probeert iets te eten voordat ze haar schoonfamilie ontmoet, om minachtende opmerkingen over wat ze eet te voorkomen.

Prijzig

Deze keer had ze echter niet de kans gehad om iets te eten voordat ze wegging. Dus toen ze bij het restaurant aankwamen, kon je wel zeggen dat ze behoorlijk honger had. Dus bestelde ze een steakschotel voor twee personen. De vrouw merkte ook op dat, hoewel het prijzig was, het niet het duurste was dat haar tafel had besteld en dat anderen meer hadden uitgegeven. Het plan was om de rekening aan het eind te delen. Maar terwijl ze op haar biefstuk wachtte, ‘flipte’ haar schoonmoeder en zei dat ze ‘aandacht zocht’. Ze voegde er zelfs aan toe dat haar zwager en schoonvader zich ‘ongemakkelijk’ voelden bij het feit dat ze de maaltijd had opgediend en dat ‘een vrouw niet zoveel moest eten’. Wat een charmeur. Vervolgens eiste ze dat ze de hele maaltijd zou betalen vanwege de kosten, ondanks dat veel andere mensen duurdere dingen bestelden.

Onnodig te zeggen dat Redditors niet onder de indruk waren van de wending in de gebeurtenissen en snel zeiden dat zij niet de klootzak was. Een van hen zei: “Ik hoop dat je je MIL recht in de ogen hebt gekeken toen je de laatste hap van je biefstuk nam.” Een ander schreef: “En terwijl ze at, was de MIL onbewust getuige van een feministische opstand toen een vrouw meer at dan de mannen!!!”. Een derde postte: “MIL moet afkoelen en zich met haar eigen zaken bemoeien. Mag ik vragen waarom je er zelfs maar over hebt nagedacht of dit jou de a*shole maakt?”.

Bron: Ladbible

zandduinen

Hilarische video toont massa’s strandgangers die proberen om beruchte lastige zandduinen op te klimmen

roze

Vrouw zegt date af nadat man weigert roze te dragen om Barbie-film te zien