in

LOLLOL WTFWTF

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een “super eng” beest!

Mensen geschokt nadat een vrouw gespot is met een "super eng" beest!
Beeld: screenshots TikTok @lauracalvillo09

Begin je hersenen te laten kraken en verzin een paar theorieën die een verklaring geven aan iets raars: een vrouw die gespot is met een ‘super eng’ beest. Dit heeft voor de nodige schokkende reacties gezorgd op het internet.

Super eng beest

Er zijn verschillende soorten situaties waar er nog steeds geen eenduidig antwoord op gegeven kan worden. Denk maar aan verschillende onderwerpen zoals UFO’s en het wezen Bigfoot die steeds meer vragen oproept. Wat hierbij wel benadrukt moet worden is dat deze zaken allemaal vraagtekens oproepen, omdat ze in de meeste gevallen vanaf een afstand worden vastgelegd op beelden. Hierdoor is het moeilijk een conclusie te trekken met het blote oog. Maar de video van de vrouw is in relatieve zin van dichtbij vastgelegd. In de video is te zien dat de vrouw duidelijk niet bang is voor het beest met een enge uitstraling. De video werd geüpload door een lid van een internetsite genaamd World Star Hip Hop. Het lijkt veel erop dat de mensen die de video hebben vastgelegd Amerikanen zijn.

@lauracalvillo09

What kind of dog is this? It cant be a wolf 😳🥴😬

♬ original sound – Laura Calvillo

Mensen geschokt

Dat de video veel mensen heeft doen schrikken bestaat er geen twijfel. Zo is er in de video duidelijk een kind te horen die aangeeft dat het beest ‘groot’ is. Daarna vraagt de moeder zich af als het beest een wolf of een hond is. Het kind geeft zelfverzekerd aan dat het een ‘hond’ is. Maar de moeder twijfelt en zegt: ‘of een beest.’ Het beest heeft een grijze kleur met lange poten. Op de video is te zien dat het beest op alle vier poten rondloopt. Maar het mag duidelijk dat als het op zijn achterpoten staat, het langer dan een mens is. Sommige mensen zeiden dat het beest een hyena is. Anderen waren sceptischer en zeiden dat het gaat om een gemuteerde entiteit die gevlucht is uit het lab van het Amerikaanse Pentagon.

Bron: Unilad

Beeld: TikTok @lauracalvillo09

‘Spookvrouw’ gespot op camera terwijl ze in ruïne staat op kerkhof

Vader boekt per ongeluk super-klein huisje voor gezin van 4 met 2 honden