in

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen krijgt er spijt van!
Beeld: Instagram @allfails

Een lenige dame die haar vaardigheden wilde tonen, kreeg er spijt van. Waarom dit achteraf geen goed idee bleek, is omdat het allemaal misging. Voor de camera willen we altijd laten zien wat we goed kunnen. De dame die voor de camera was dacht precies hetzelfde. Maar soms gaat niet alles naar wens en dit is dan ook wat er gebeurde bij de vrouw.

Lenige dame die haar vaardigheden wil tonen

In de video is er een dame te zien. Zij heeft duidelijk haar camera opgezet zodat haar stunt opgenomen kan worden. Aan de hand van wat er in de ruimte te zien is, lijkt het veel erop dat ze zich in een badruimte bevindt. Er is namelijk een spiegel aan de wand te zien en verder ook nog een baddoek die ergens aan de muur opgehangen is. Verder zijn er ook witte wandtegels te zien die in de meeste badruimtes voorkomen. Verder is er nog iets dat bevestigt dat ze zich in een badruimte bevindt. Er is namelijk een witgoed machine te zien. De machine is ook haar platform om haar ‘stunt’ uit te halen.

Kreeg spijt van haar actie

De lenige dame is ondersteboven te zien op het witgoed machine. Ze staat op het punt om een stunt uit te halen. Ze ziet er best wel overtuigd uit dat ze haar stunt succesvol kan uithalen. Maar de video toont snel dat dat niet het geval is. Haar balans kon ze namelijk niet in evenwicht houden. Uiteindelijk is ze komen te vallen. Gelukkig heeft het gebeuren haar geen ernstige ongelukken bezorgd. In de video is er namelijk te zien dat ze weer normaal kom opstaan. Het is nog de vraag of ze haar stunt zal blijven proberen.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram @ allfails

rommel

Vernederde zwangere moeder moet op handen en knieën de rommel van haar kind opruimen tijdens een vlucht

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: 'Auto beland in ravijn!'

Bestuurder vergeet om handrem van auto te activeren: ‘Auto beland in ravijn!’