in

Maak kennis met de zwaar getatoeëerde zakenvrouw van 31 die leeft op een dieet van rauw vlees en zelfgemaakte kaas van haar eigen spuug

spuug
Beeld: YouTube/ Pexels

Een vrouw beweert dat het regelmatig eten van rauw vlees en zelfgemaakte kaas die ze maakt van haar eigen spuug haar gezondheid ten goede heeft veranderd.

Rauw vlees

Emily Ciosek, 31, een gezondheidscoach uit Michigan volgt dagelijks een dieet van rauw rund-, kip- en varkensvlees en zelfgemaakte kaas van haar eigen speeksel omdat het de bacteriën ‘aanpast’ aan wat haar lichaam nodig heeft. Ze eet tot zeven pond rauw vlees per week en beweert dat het haar mentale en fysieke gezondheid en haar spiritualiteit heeft verbeterd, ondanks het overweldigende gezondheidsadvies om ongekookt vlees, vooral kip, te mijden.

Het consumeren van rauw vlees brengt een hoog risico op ernstige voedselvergiftiging met zich mee, maar het dieet heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen vanwege de vermeende voordelen. Gebruikers van sociale media uploaden video’s van zichzelf terwijl ze zich tegoed doen aan rauwe biefstuk, lever en zelfs stierenballen. Emily Ciosek begon in mei 2022 met het eten van rauw vlees en ontdekte toen: “Het was zo lekker en ik vond het heerlijk. Ze kwam op het dieet toen ze hoorde van een andere toegewijde aan het rauw vlees dieet, de inwoner van Nebraska, Weston Rowe, die zijn verhoogde energieniveaus heeft aangeprezen en, net als mevrouw Ciosek, zei dat hij nooit ziek is geworden van het volgen van het dieet.

De verschuiving van een ‘westers’ dieet naar een dieet dat meer in lijn ligt met de leer van de 5000 jaar oude Ayurvedische traditie komt voort uit een interview dat ze in februari 2022 had voor haar podcast Root Awakening met Weston Rowe, die al een half decennium een rauw vlees dieet volgt dat voornamelijk bestaat uit rauw rundvlees, rauwe lever, rauwe kip en zelfs hersenen, allemaal afkomstig van lokale zuivel- en pluimveebedrijven.

Zelfgemaakte spuug

Als ontbijt neemt ze meestal selderijsap, waarbij ze opmerkt dat ze liever water drinkt in een ‘gestructureerde’ vorm zoals kombucha. De term ‘gestructureerd water’ is niet gebruikelijk in de westerse geneeskunde en voorstanders ervan geloven dat het verschillende voordelen bevat die niet in natuurlijk water te vinden zijn. Voor de lunch zei ze: “Ik neem een vleeswarenpasta van rauwe kip, rundvlees en varkensvlees met gefermenteerde zuurkool, kappertjes, of gewoon met wat tomaten of iets sappigs. Groenten zijn zeldzaam.

Ik eet ook rauwe kaas en olijfolie, met kaviaar van zalm of witte vis, en ik bak kippenschillen tot ze knapperig zijn. Dat houdt me de hele dag vol.
Ze eet af en toe gekookt voedsel voor haar avondmaaltijd, zoals gehaktballetjes, maar voegt eraan toe dat dit zeldzaam is. Ze zegt dat ze vaak iets zoets eet, zoals wentelteefjes gemaakt met rauwe melk rechtstreeks van de uier van de koe. Daarna bedekt ze het met rauwe boter en rauwe honing en rauwe roomkaas ‘die ik met mijn spit maak’.

Bron: Dailymail

haai

Man slaat een twee meter lange haai in het gezicht nadat deze hem aanviel

barbie-film

Ruzie in bioscoop breekt uit nadat ouder kind naar YouTube laat kijken tijdens Barbie-Film