in

Deze man heeft een spreadsheet voor alles wat hij voor zijn ex-vriendin heeft gekocht

Beeld: Beeld: TikTok @maddyblythe

We weten allemaal dat je heel veel moet investeren in een relatie, maar een jongen nam dit letterlijker dan de meesten door een spreadsheet te maken om precies te documenteren wat hij uitgaf aan zijn wederhelft.

Spreadsheet bijhouden

De man in kwestie besloot alles wat hij aan zijn ex-vriendin uitgaf bij te houden met een spreadsheet… tot op de laatste cent. De ex-vriendin van de jongen, Maddy, ging vervolgens naar TikTok om zijn pure ellende of zeer gedetailleerde organisatorische vaardigheden te delen.

Ze overlapte de video met het bijschrift: “Toen mijn ex-vriend me 3 dollar rekende voor een banaan en een stuk toast en me maandelijks Excel spreadsheets stuurde van het geld dat ik hem schuldig was.” Dit ging gepaard met de songtekst: “Ik herinner me dat ik mijn verstand verloor.” Maddy legde uit dat ze de spreadsheets maandelijks ontving en dat ze zelfs een kleurcode kreeg zodat ze makkelijker kon zien wat ze haar ex schuldig was. “Hij stuurde me er ongeveer één per maand en zoals je kunt zien was hij zo aardig om ze van een kleurcode te voorzien”, onthulde ze.

@maddyblythe It’s okay we’re on to bigger and better now bbs, thank you all for ur concerns and well wishes 😘😘 #storytime #relationship #financetok #moneytok #trauma ♬ I bet Ava saw this – nataliejanesings

Niet toestaan dat ze haar zo behandelen

Ze verduidelijkte aan het begin van de video dat ze tegenwoordig niet zou toestaan dat een romantische interesse haar zo zou behandelen. Zoals je je kunt voorstellen, bleven beide video’s niet onopgemerkt op de social media website en beide werden respectievelijk minstens 2,4 miljoen keer bekeken door geschokte kijkers.

Eén schreef: “Voor iedereen die het niet weet, dit is allemaal een enorme red flag.” “Grote uitgaven (rekeningen, boodschappen, vakanties, enz.) delen terwijl je samenwoont, is volkomen redelijk voor twee werkende volwassenen,” merkte een tweede op. “Maar jou vragen te betalen voor een banaan & een toastje is super raar.” Een derde grapte: “Het is alsof je in een hotel woont en dit je minibar kosten zijn.” “Gebeden en condoleances voor alle betrokkenen”, merkte een vierde op. Dus, als je erover denkt om een relatie-spreadsheet te maken, is dit waarschijnlijk je teken om het niet te doen.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @maddyblythe

Moeder die stiefdochter uit huis wilde zetten, zelf uit huis gezet: 'Het huis bleek van de stiefdochter te zijn'

Moeder die stiefdochter uit huis wilde zetten, is zelf uit huis gezet: ‘Het huis bleek van de stiefdochter te zijn’

Medepatiënte van de beademing weggehaald door vrouw: 'Vond het irriterend geluid maken'

Medepatiënte van de beademing weggehaald door vrouw: ‘Vond dat het een irriterend geluid maakte’