in

Man verbiedt vriendin scheten te laten in huis omdat hij dat onvrouwelijk vindt

scheten
Beeld: Pexels/Unsplash

Een man heeft ruzie gehad met zijn partner nadat hij haar verboden heeft om scheten in huis te laten, omdat hij dat ‘niet vrouwelijk’ vindt.

Scheten in de keuken

Ah, vrouwen, we kunnen eindelijk stemmen, belasting betalen en onroerend goed kopen; maar mijn god, sommige mannen kunnen er niet tegen als je een klein windje laat. Over het meten met twee maten gesproken? Een vrouw postte op het populaire Reddit-forum dat er een enorme ruzie ontstond met haar vriend nadat ze er een had losgelaten in de keuken. “We hadden er vanavond een flinke ruzie over omdat ik per ongeluk een scheet liet in de keuken,” zei de 24-jarige. “Ik ben het helemaal zat dat hij me behandelt alsof wat ik doe onnatuurlijk is en me altijd vertelt dat ik meer op een dame moet lijken.” Mijn god, is dit de jaren 1800? Karnmen we nog steeds onze eigen boter?

“Ik laat een paar keer per avond een scheet en hij wordt dan super chagrijnig en beschuldigt me ervan dat ik het expres doe (dat doe ik niet). En ik vind dat ik in mijn eigen huis scheten moet kunnen laten zonder veroordeeld te worden,” ging de vrouw verder. “Ik vertelde hem dat ik zijn houding beu was en dat ik een soort freak ben, omdat ik iets doe wat iedereen doet.” Vervolgens vroeg ze aan mede Reddit gebruikers: “Ben ik gek als ik denk dat scheten laten normaal is? AITA?” Velen reageerden echter en bekritiseerden de partner van de vrouw.

Niet comfortabel

Een gebruiker schreef: “NAT (Not The A**hole) – Dames laten scheten. Iedereen laat scheten. Je niet comfortabel genoeg voelen om een scheet te laten in je eigen huis omdat deze kerel een archaïsche overtuiging heeft dat het niet damesachtig is, lijkt me ellendig.” Een ander was het ermee eens: “NTA, denkt hij dat vrouwen glitterscheten laten? Hij klinkt heel dom en ook belachelijk. Maak je punt door elke keer dat hij een scheet laat, niest of een boerensprong maakt, uit zijn dak te gaan zodat hij ziet hoe absurd hij is.”

Iemand verdedigde echter de vriend van de vrouw en schreef: “Ik moet weten hoe erg die van haar zijn, omdat ik het misschien eens ben met haar SO. Mijn man doet het ook altijd en die van hem zijn smerig. Ze ruiken naar rotte eieren en ze blijven uren hangen.” Ze voegden eraan toe: “Ik word boos op hem als hij het buiten de badkamer doet, want het is best moeilijk om van eten te genieten als je verstikt wordt door de geur van rotte eieren.” Ik zou zeker kiezen voor onderdompelingstherapie en deze man opsluiten in een kamer terwijl hij een paar luchtkoekjes snijdt.

Bron: Ladbible

ongedragen

Man verdient fortuin nadat hij de ongedragen kleren van zijn ‘shopaholic’ vriendin heeft verkocht op Vinted

enorme biceps

Man met ongelooflijk grote biceps laat mensen absoluut geschokt achter