in ,

21-jarige Jenna wordt opgewonden van het leven als een hond

Beeld: Twitter @puppygirljenna

Naarmate je ouder wordt, nieuwe ervaringen opdoet en dingen uitprobeert, leer je uiteindelijk over de knikken die je leuk vindt in de slaapkamer. Bepaalde mensen houden misschien van het gevoel van latex en leer. Sommigen houden ervan om bij de basis te blijven. Terwijl anderen van heel wilde dingen houden voor hun seksuele bevrediging, wat prima is. Maar de 21-jarige wordt opgewonden als ze als een hond leeft.

Leven als een hond

Al sinds de 21-jarige Jenna Phillips klein was, hield ze van hondenspel. Maar naarmate de tijd verstreek, realiseerde Jenna zich dat het haar ook seksueel genot bracht. Het eten van voer uit een hondenbak en het dragen van een riem is waarschijnlijk iets waar de meeste mensen niet om geven. Maar niet Jenna Phillips. De 21-jarige uit Texas raakt in plaats daarvan seksueel opgewonden door met honden te spelen, en is daardoor stinkend rijk geworden.

Voor Jenna was doen alsof je een hond was een gebruikelijke manier om te spelen tijdens de kindertijd, zoals bij de meeste kinderen. Maar toen ze opgroeide, dacht ze dat er iets mis met haar zou kunnen zijn, omdat ze net zoveel of zelfs meer van hondenspel bleef genieten. Maar toen leerde ze dat deze fetisj (mensen die als honden leven) heel gewoon is. Toen begon Jenna er dieper in te duiken. Tot het punt dat het dragen van een riem en het eten van voedsel uit een hondenbak op de vloer deel uitmaakten van haar routine.

Verdient meer dan $ 10.000 per maand

Terwijl Jenna steeds meer tijd besteedde aan het leven van haar fetisj, durfde ze ook online te pronken met haar nieuwe levensstijl. Het bleek een geniale zet te zijn, want Jenna verzamelde al snel duizenden volgers, die bereid bleken te betalen om Jenna haar fantasie te zien beleven.

Tegenwoordig plaatst Jenna regelmatig foto’s en korte clips van haar leven als een hond, terwijl haar volgers een klein bedrag moeten betalen om haar meer riskante inhoud te zien doen. En ze verdient ongeveer $ 10.000 per maand, waardoor ze haar baan als opticien heeft opgezegd om zich fulltime op haar nieuwe ‘carrière’ te kunnen concentreren. “Het is krankzinnig. Ik had nooit gedacht dat mijn rare hondenkink door een breed publiek zou worden bekeken, of dat zoveel mensen het leuk zouden vinden / erom geven. Ik sta er nog steeds versteld van”, zei Jenna tegen Vice.

Bron: The Laughclub

Beeld: Twitter @puppygirljenna

Betalen voor huwelijksfeest die verpest is geworden!

Huwelijksfeest verpest: drankjes met opzet gemixt met spannende “snoepjes”

Vrouw doucht om de 10 dagen, dringt anderen aan hetzelfde te doen