in

Koppel merkt demonisch figuur op die hen stalkt tijdens wandeling met hond in park

Koppel merkt demonisch figuur op die hen stalkt, tijdens wandeling met hond in park
Beeld: YouTube @ New York Post

Als koppel is het altijd leuk om samen een wandeling te maken. Het kan gezien worden als tijd dat jullie samen doorbrengen en dat is van tijd tot tijd zeker nodig. Een koppel die recent een wandeling maakte met hun hond, dacht blijkbaar te kunnen genieten van een frisse avond. Maar tijdens de wandeling hebben ze iets eng opgemerkt in het park.

Demonisch figuur door koppel gespot tijdens wandeling

Het voorval deed zich voor in een natuurpark in Engeland. Volgens het verslag van de video is het natuurpark ‘haunted’. Het is dus geen goed idee om in de holst van de nacht een wandeling te maken door de paden van dit park. Het koppel dacht blijkbaar anders hierover en waagde het toch om een wandeling te maken. Initieel was de wandeling bedoeld om hun hond buiten te laten. De wandeling bleek een gezellig verloop te hebben, tot op het moment dat de ontdekking gedaan werd. Wie naar de video kijkt, zal meteen merken dat er een ‘gedaante’ is opgemerkt.

Beeld: YouTube @ New York Post

Demonisch figuur die hen stelt

De video toont een super eng beeld van een park. Het park lijkt niet verlicht te zijn en er schijnt ook veel bos te zijn. Het koppel dacht dat het een goed idee zou zijn om hun wandeling vast te leggen. Maar dit zou ook het bewijs zijn van iets bovennatuurlijks. Op een gegeven moment gaat er een gedaante in de video langs. Het gedaante leek net voor de neuzen van de koppel langs te gaan. De video die op sociale media werd gedeeld, heeft verschillende reacties los gelaten. Sommige zeiden dat het ging om een kangaroe, terwijl anderen aangaven dat ze de geest van een militair hebben gezien.

Bron: ladbible.com

Vriendin gaat helemaal “los” als haar vriend te lang naar een andere vrouw kijkt

Man hakt zijn "aubergine" en zijn "zakje" af om een "Nullo" te worden

Man hakt zijn “aubergine” en zijn “zakje” af om een “Nullo” te worden