in

Australia’s Got Talent-ster Jack Vidgen: ‘Hetero Uber-chauffeur zag mij wel zitten’

uner-chauffeur

Jack Vidgen zegt dat zijn heteroseksuele Uber-chauffeur hem wel zag zitten terwijl hij in een witte mini-jurk naar huis reed van een modeshow.

Hetero Uber-chauffeur

De 26-jarige zanger Jack Vidgen filmde zichzelf op de achterbank van zijn Uber-rit en gaf aan dat de chauffeur hem leuk vond. Hij had zojuist het Melbourne Fashion Festival verlaten, waar hij in een witte mini-jurk had geflaneerd.

Jack deelde de video van de rit op zijn Instagram-verhaal samen met andere filmpjes van het mode evenement en zijn ongelofelijke look die veel aandacht trok en zowel negatieve en positieve reacties losmaakte op social media “Ik wilde iedereen enorm bedanken die me opvrolijkt/aanmoedigt terwijl ik het de laatste tijd heb opgefleurd en mijn vrouwelijke kant heb ontdekt,” zei Jack.

“Voor iedereen die het zich afvraagt: ik identificeer me nog steeds als hij/hem. Ik heb letterlijk gewoon plezier. Wij als samenleving hebben gendergerelateerde mode en hoe meer ik me zo kleed, hoe meer ik mijn eigen geïnternaliseerde homofobie als homoseksuele man blootleg en loslaat.” voegde hij eraan toe.

Zilveren hakken

‘Hoogtepunt’ van de look, waren de torenhoge zilveren hakken aan de gebruinde benen van Jack. Opvallend genoeg was ook dat hij geen accessoires droeg en enkel koos voor veel highlighter en een matte lippenstift.

Jack werd een ster in Australië nadat hij als tiener de finale van Australia’s Got Talent won. In 2022 bekende Jack dat hij worstelde met een drugsverslaving wat hem bijna fataal werd in 2021. Zijn verslaving is volgens hem te wijten geweest aan trauma en het jong in de spotlight staan. Vidgen heeft 2 succesvolle albums op zijn naam staan en verscheen in een reeks van reality tv shows.

Bron: Dailymail.co.uk

Beeld: Instagram ack.vidgen

Vrouw bekent 'slechte' wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig

Vrouw bekent ‘slechte’ wraakactie voor passagiers die hun stoelen te veel naar achteren zetten in een vliegtuig

fanaat

Fanaat onthult: “Ik ben in het openbaar bespuugd vanwege mijn extreme lichaamsaanpassingen”