in

Jongen die zijn scheet hield in de klas vertelt hoe het was om per ongeluk een meme te worden

De naam Mike McGee doet misschien geen belletje rinkelen, maar zijn gezicht wel. Hij is de man achter de ‘jongen die een scheet laat in de klas’ meme, en in een recent interview onthulde McGee hoe het iconische beeld tot stand kwam.

‘Jongen die een scheet laat in de klas’ meme

Hij legde uit dat hij op 24 oktober 2013 om 12.04 uur ’s middags gewoon zijn adem inhield en zijn nek boog voor de foto, die hem al snel een internetster zou maken. In een gesprek met Buzzfeed vorig jaar onthulde McGee dat de foto pas twee maanden na de opname viraal ging. Hij vertelde: “We hadden kerstvakantie in december, en ik ging op een avond slapen. Ik word wakker en mijn telefoon is gloeiend heet. Verder kijk ik op mijn telefoon en ik zie 20+ melding op mijn Twitter-icoontje.

In detail over het virale moment voegde McGee eraan toe: “Nou, de man die de foto nam is een goede vriend van mij toen ik voor het eerst naar Texas verhuisde, dus hij wist dat ik het gezicht kon maken wanneer ik maar wilde. “Hij wilde dus een grappig twitter-onderschrift maken en zei dat ik het gezicht moest maken. Hij postte het, en zoals, twee of drie maanden nadat hij het gepost had, nam het een vlucht!” Hij vervolgde: “Ik had al deze mensen die me tagden in de foto zoals, ‘hey, ben jij dit?’. In één nacht ging ik van 700 Twitter-volgers naar 3000 of zoiets.”

Niet de eerste keer

En het is niet de eerste keer dat McGee over de iconische meme spreekt. In 2018, sprak hij over de afbeelding met UNILAD, waarbij hij benadrukte: “Ik was absoluut niet winderig!” McGee zei dat hij ‘de hele tijd’ herkend wordt door ‘willekeurige mensen’ die ‘op me afkomen op straat en vragen of ik de meme ben en wat niet’. Hij ging verder: “Mijn ouders begrijpen niet echt hoe groot en wijdverspreid het is, dus ze zien het hele gebeuren over het hoofd. Mijn vrienden vinden het echter hilarisch!” 9+”Maar het beste was toen ik gratis Taco Bell kreeg voor het doen van het gezicht. Ik houd van Taco Bell!”

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @BuzzFeedVideo

Man steelt duizenden liters aan benzine door middel van slinkse hack

Bioscoopmedewerker onthult wat medewerkers vinden van klanten die snoep naar bioscoop smokkelen

Bioscoopmedewerker onthult wat medewerkers vinden van klanten die snoep naar de bioscoop smokkelen