in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw krijgt briefje van buren met lastig verzoek: “doe alsjeblieft een broek aan”

Vrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbriefVrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbrief
Beeld: TikTok @emilyk8zz

Het is altijd leuk als je in een buurt waar de saamhorigheid top en top is. Dit maakt dat je altijd een beroep kan doen op je buren en omgekeerd ook. Sommige buren zijn zo oplettend dat ze alle bewegingen in en rondom je huis volgen. Misschien soms met de verkeerde bedoelingen, maar soms om een oogje in het zeil te houden. Dit heeft een vrouw onlangs ervaren met haar buren.

Buren sporen vrouw aan broek aan te trekken

Zoals eerder aangegeven werd de vrouw, middels een brief, aangespoord door haar buren om een broek aan te doen wanneer ze haar vuil buiten zet. Gelukkig kon de vrouw hierom wel lachen nadat ze de brief ontvangen heeft. Het is namelijk zo dat Emily, zoals de vrouw genoemd wordt, een gewoonte van gemaakt heeft om vuilniszakken buiten te zetten zonder een broek aan te doen. Dit doet ze als ze zich niet geluimd voelt. Lange tijd dacht ze dat niemand haar acties kon volgen, maar achteraf gezien was dit wel het geval. De man van de buurvrouw van haar kon dit alles op camera zien. De buurvrouw kon dit niet waarderen en besloot om op een opmerkelijke manier dit onder de aandacht van de vrouw te brengen.

@emilyk8zz Nah I’m good luv enjoy #fyp #marriage ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Gênant briefje ontvangen

De buurvrouw ging erover om de vrouw een brief te schrijven. Het was een kort en krachtige brief. Deze ging als volgt: “Hi, mijn man kan je zien via onze beveiligingscamera. Doe alsjeblieft een broek aan als je je vuil buiten zet!!!”. Het briefje wordt afgesloten met de signatuur van de afzender: “Je buren”. Maar Emily is niet van plan om naar de pijpen van haar buren te dansen. Sterker nog, ze deelde een video op TikTok met de volgende omschrijving: “uhm, ik ga het zo houden schat”

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @emilyk8zz

Vrouwelijke bodybuilder onthult: "gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt"

Vrouwelijke bodybuilder onthult: “gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt”

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt

Vrouw met een hoge libido onthult het moment waarop ze haar dieptepunt bereikt