in

Moeder stuurt haar zoon naar school met een T-shirt van McDonald’s

Beeld: Twitter & Facebook @ Shelly McCullar

De meeste kinderen, vooral tieners, worden soms in verlegenheid gebracht door hun ouders. Als vader of moeder wil je alleen het beste voor je baby’s, zelfs als dat betekent dat ze in de spotlight komen te staan. Dit is precies wat een moeder gedaan heeft met haar zoon.

Populaire slogan

Shelly McCullar stuurde haar zoon Anthony naar school met een McDonald’s T-shirt met de populaire slogan “Im Loving it” erop. Maar achteraf bleek dat moeder noch zoon opgelet hadden wat er precies op het T-shirt was afgebeeld. Shelly, die uit het klein stadje Pampa, Texas afkomstig is, kreeg een doos met kleren van een goede vriend. Tussen deze kleren was een McDonald’s-shirt. Zonder goed ernaar te kijken liet ze haar jongen het aan doen naar school. Toen Anthony het naar school droeg, kwam hij tot de ontdekking dat het gaat om een logo met een meer expliciet karakter dan hij en zijn moeder aanvankelijk gedacht hadden.

T-shirt van McDonald’s of niet?

Het T-shirt bleek achteraf geen logo te bevatten van McDonald’s. In plaats daarvan was het de benen van een vrouw die gespreid waren op een seksuele manier. Je kunt je dus voorstellen dat het geheel nog mooier gemaakt wordt met de populaire slogan: “I’m loving it” Maar in plaats van te sterven van schaamte, nam Shelly, een doorgewinterde moeder, het met humor op en deelde de hilarische fout online. Shelly heeft een clip geüpload, waarin Anthony het shirt draagt, op Twitter en Facebook. Met haar clip bracht ze honderden mensen aan het lachen. Shelly erkende dat ze een fout gemaakt heeft en schreef het volgende op Twitter: “Ik moet beter gaan letten op de kleren van mijn kinderen die ze naar school aan doen.” Het geval van Shelly is een om van te lachen, maar zeker om van te leren.

Bron: Thelaughclub

Beeld: Twitter @msshellynn

5-Jarige geamputeerde bergbeklimmer zet zinnen op nieuw record

’s Werelds grappigste piloot geeft passagiers op een hilarische manier veiligheidsinstructies