in

Vrouw in shock: ziet man zonder kleren achterin in haar auto na 30 km te hebben gereden

Beeld: Unsplash

De meesten van ons zouden graag denken dat als we meer dan 30 km in een auto zouden rijden, we zouden weten of er iemand anders bij ons in de auto zat. Maar een vrouw in Rhode Island vertrok op haar gebruikelijke rit naar haar werk, maar ontdekte later dat er een man zonder kleren achter in haar auto zat.

Man zonder kleren

Een niet nader genoemde vrouw meldde 24 augustus bij een politiebureau in Massachusetts een ‘gedeeltelijk naakte man’ op achterbank van haar auto te hebben gevonden. Ze reed maandag van Providence, Rhode Island, naar haar werk in Easton, Massachusetts.

In de loop van de reis was ze zich schijnbaar niet bewust van enig teken van leven achter in haar auto. Ze luisterde tijdens de rit namelijk naar een podcast. Pas toen ze op haar werk aankwam, vond ze Jose Osorio, 21, achter in de auto. Jose was naar verluidt ‘extreem dronken’, volgens een Facebook-bericht van de politie. Later werd ontdekt dat ‘hij eerder op de avond veel alcohol en marihuana had gedronken’, wat zijn ongebruikelijke besluitvormingsproces verklaart.

In slaap gevallen

Het blijkt dat de man daadwerkelijk in slaap is gevallen op de achtervloer van haar auto. Dus gelukkig heeft hij haar op geen enkele manier bedreigd of verwond, hij was er alleen om wat Z’s op te vangen. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat hij de meest verfrissende slaap had met die matraskeuze. In het Facebook-bericht van de politie staat ook dat de vrouw haar huis ongeveer een uur voor het bellen verliet.

“Het was de officieren duidelijk dat Osorio extreem dronken was. En via een tolkdienst vernam later dat hij eerder op de avond in Providence een grote hoeveelheid alcohol en marihuana had gebruikt. Op een bepaald moment tijdens zijn dronken toestand kwam Osorio de ontgrendelde voertuig en viel in slaap. Terwijl ze met het slachtoffer sprak, vertelde ze de agenten dat Osorio haar op geen enkele manier had bedreigd en dat ze niet gewond was geraakt. De vrouw had klaarblijkelijk haar auto gestart om naar haar werk te gaan, maar ging even terug naar haar huis. Tijdens deze korte afwezigheid sprong de politieverdachte Jose in haar auto. Het lijkt erop dat hij te midden van de opwinding van zijn met substantie gevulde nacht, beenloos werd en zijn andere been en arm helemaal vergat. Jose is sindsdien beschuldigd van het inbreken en betreden van een voertuig.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @Easton, Massachusetts Police Department

Mensen zijn geschokt door de tekst van het liedje Macarena

Mensen zijn geschokt door de teksten van het liedje Macarena

Vrouw stormt McDonald's binnen en propt hamburgers in haar bh

Vrouw stormt McDonald’s binnen en propt hamburgers tussen haar ‘meloenen’