in

Vrouw vreest dat ze nooit meer een baan zal krijgen nadat haar thuiswerk etiquette haar ontslagen heeft

ontslagen
Beeld: TikTok & Pexels

Een thuiswerkster die werd ontslagen nadat haar baas haar computeractiviteiten had gevolgd, is bang dat ze nooit meer wordt aangenomen.

Ontslagen

Suzie Cheiko werkte bijna twintig jaar voor Insurance Australia Group (IAG) voordat ze in november 2022 een formele waarschuwing kreeg over haar prestaties. De 38-jarige werd op een prestatieverbeteringsplan gezet terwijl het bedrijf haar toetsaanslagen 49 dagen lang controleerde. Op 20 februari werd Cheiko ontslagen omdat ze vergaderingen miste, deadlines niet haalde, afwezig en onbereikbaar was. Daarnaast maakte ze een fout die ertoe leidde dat de toezichthouder IAG een boete oplegde. Volgens news.com.au bevestigde de Fair Work Commission de beslissing van IAG om Cheiko te ontslaan. Ze ontdekten dat Cheiko op vier van de 49 dagen helemaal niet werkte, op 47 dagen te laat begon en op 29 dagen te vroeg eindigde. Cheiko vreest nu dat ze nooit meer werk zal vinden en ze moest een beroep doen op Centrelink om te overleven.

“Het is beschamend dat dit verhaal viraal is gegaan – niemand zal me aannemen,” vertelde ze eerder deze week aan de Daily Mail. “In de 18 jaar dat ik daar werk heb ik maar één waarschuwing gekregen.” In een TikTok live op woensdagavond zei Cheiko dat ze is lastiggevallen door verslaggevers sinds haar verhaal viral ging. “Je begrijpt het niet, ik word echt lastiggevallen, alsof ik letterlijk net nieuwsverslaggevers hier had,” zei ze. Ze vervolgde: “Dit is me nog nooit overkomen, en waarvoor?

@suzie_cheikho Stand up for what you believe in, always stay true to yourself even when the odds arent in your favour, opinions dont pay my bills #bullyingawareness #bully #harrassmentwillnotbetolerated #viral #suziecheikho #fyp ♬ original sound – DB

Emotioneel

“Iets dat heel emotioneel is en heel privé, ik heb er zelfs nooit over gesproken op sociale media. Ik word letterlijk lastiggevallen via Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, zo van wat wil je dat ik doe? Ik kan verdomme geen baan krijgen. “Ze hebben mijn gezicht overal op sociale media gezet. Ik heb al last van geestelijke gezondheidsproblemen – dit maakt het alleen maar erger. “Het is geen grap, je begrijpt niet dat mijn geestelijke gezondheid erg is aangetast.”

In de maanden sinds haar ontslag heeft Cheiko een kleine aanhang vergaard op TikTok en heeft ze wat inkomsten kunnen genereren met het platform. “Ik verdien een klein percentage geld met TikTok – net genoeg om mijn rekeningen te betalen,” vertelde ze aan de Daily Mail. “Het heeft allemaal te maken met mijn geestelijke gezondheid, zie je. Ik ben een voorvechter vanwege de psychische problemen die ik heb gehad, dus ik vergroot het bewustzijn door erover te praten op ‘lives’.”

loterijwinst

Vrouw die echtscheiding aanvroeg en loterijwinst verborg voor echtgenoot werd gedwongen om jackpot te overhandigen

kilo

21-jarige vrouw weegt 248 kilo en haar vriend wil dat ze nog meer aankomt